SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şapkasını Yaktı

A- A+ PAYLAŞ
Şeker Fabrikaları'nın özelleştirilmesine tepki için fabrika önünde düzenlenen eylemde,  Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş, şapkasını yakarak tepki gösterdi.
 
Fabrika önündeki eyleme,  Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş, Şeker-İş Sendikası Başkanı Nuri Murat ile çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı. 
 
Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş yaptığı konuşmada, "Fabrikanın satılmasını engellemek için yaptığımız tüm çalışmalardan bir sonuç alamadık. 4 fabrika için verilen fiyat sadece Malatya Şeker Fabrikası arazinin bedeli bile değil. Herkes şapkasını önüne eğsin. 'Malatya'nın ekmeği elinden gidiyor üretici mağdur oluyor' dedik, kimse sesimizi duymadı. Herkese günaydın diyorum ve şapkayı yakıyorum. Canıma da mal olsa, bundan sonra Malatya'ya gelecek olan tüm yetkilileri protesto edeceğim" dedi. Konuşmasının ardından Polatbaş, üzerine kolonya dökülen şapkasını ateşe verip, yere attı. 
 
Şeker-İş Sendikası Şube Başkanı Nuri Murat ise, "Bu siyasilerimize ve bizi yönetenlere güzel bir mesaj oldu" dedi. Murat, Malatya Şeker Fabrikası'nın da aralarında bulunduğu 4 fabrika için verilen fiyatın çok düşük olduğunu söyledi. Eylem, daha sonra olaysız sona erdi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız