SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Saralı Anne Rahatsızlandı, Çocuğu Öldü!

A- A+ PAYLAŞ

Sara hastası olduğu belirlenen 21 yaşındaki anne gece rahatsızlanınca, yanında uyuyan 1 yaşındaki kızı boğularak yaşamını yitirdi. Öte yandan, 30 yaşındaki bir anne de, hasta olan çocuğunu tedavi ettirecek para bulamadığı için intihara kalkıştı.

Olay, Darende ilçesinin Hisarcık Köyü'nde meydana geldi. Sara hastası olduğu bildirilen 21 yaşındaki Rukiye Barutçu, gece rahatsızlandı ve muhtemelen kriz geçirdi. Genç anne sabah 06.00 sıralarında uyandığında, yanında yatan 1 yaşındaki kızı Berfin'in, battaniyenin altında boğularak öldüğünü farketti.

Jandarma; rahatsızlanan annenin, farkında olmadan battaniyeyi kızının üstüne çekmiş olabileceğini, küçük çocuğun havasız kalmak suretiyle öldüğünün değerlendirildiğini, soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi.

İNTİHARA KALKIŞTI..
Öte yandan Dilek Kasabası'nda oturan 30 yaşındaki Canan İ.adlı kadın da, kalbinden hasta olan 1.5 yaşındaki çocuğunu tedavi ettirecek para bulamadığı için bunalıma girerek intihara kalkıştı. Fazla miktarda ilaç içen Canan İ., Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı.

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız