SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Saran, 2010'u Değerlendirdi

A- A+ PAYLAŞ

Vali Ulvi Saran, 2010 yılında ağaçlandırma, köy ve karayolları çalışmaları için iyi bir yıl olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz yılın çalışmalar açısından başarılı geçtiğini ifade eden Vali Saran, geçtiğimiz yıllara göre özellikle asfalt ve stabilize kaplamada 2 kat çalışma yapıldığını belirterek, "2010 yılı başarılı geçti. Gerek merkezi idare ve gerekse bölgesel kuruluşlar, 2010'u yatırım ve hamle yılı yaptılar. Özellikle İl Özel İdaresi, köy yollarının asfaltlanması ve stabilize kaplamada geçmiş yılların 2-2,5 katı çalışma yaptı. Sulama açısından, 100 projenin ihalesi yapıldı. İl Özel İdaresi açısından 2010 atak yılı oldu. İnşallah 2011 yılında da çalışmalar artarak devam edecektir" dedi.

'BİRİNCİ OLDUK'
Bakanlığın çalışmalarının yanı sıra Valilik ve Kaymakamlıklar tarafından da ağaçlandırma çalışmaları yapıldığını söyleyen Vali Saran, "Geçen yıldan daha fazla çalışma yapıldı. Ağaçlandırmada Malatya 81 il arasında birinci geldik" dedi.

TÜNEL AÇILIYOR
Çevreyolu alt geçidi ile Beylerderesi köprüsünün neredeyse bitirildiği belirtildi. Saran, "Darende karayolu Karahan geçidinde tünel açılıyor. Doğanşehir Erkenek tünelinin ihalesi tamamlandı. Sivas karayolu da duble yapılacak" şeklinde konuştu.

Vali Ulvi Saran, "2011 yılının da hamle ve başarı yılı olmasını diliyorum" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız