SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Saran da 'Beni Alın' Dedi

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:47:35
Saran da 'Beni Alın' Dedi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi iken iki yıl önce Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı görevine atanan Doç.Dr.Ulvi Saran, bu görevden ayrılma talebinde bulunduğunu twitterdeki hesabında paylaştı.

12 Haziran 2009 ile 30 Ağustos 2012 tarihleri arasında Malatya Valisi olarak görev yapan Doç.Dr. Saran, Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı görevine atanmıştı. Başbakanlığa bağlı bir müsteşarlık iken geçtiğimiz haftalarda İçişleri Bakanlığı'na bağlanan Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı görevinde bulunan Saran, twitter hesabında paylaştığı mesajında, "İki yıldır sürdürmekte olduğum Kamu Düzeni/Güvenliği Müsteşarlığı görevinden ayrılma talebinde bulundum. Görevde bulunduğum süre içinde KDGM'deki mesai arkadaşlarımızla çözüm süreci ve demokratikleşme alanında yoğun bir çalışma dönemi geçirdik. KDGM'nin çözüm süreci ve demokratikleşme alanlarındaki koordinasyon ve strateji görevi İçişleri Bakanlığı bünyesinde de devam edecek." yazdı.

Türkiye'nin güvenlik stratejilerinin belirlenmesi ve bu çerçevede Emniyet, Jandarma ve Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) gibi güvenlik ve istihbarat kurumları arasında koordinasyonu sağlamak ve istihbratı tek elde toplamak amacıyla kuruldu. Bu kapsamda Başbakanlık'a bağlı olarak çalışan Kamu Güvenliği Müsteşarlığı, bir süre önce İçişleri Bakanlığı'na bağlanmıştı.

Saran, Muammer Güler ve Murat Özçelik'ten sonra göreve gelen 3'üncü isimdi.

ANKARA VALİSİ DE EMEKLİLİĞİNİ İSTEDİ..

Bu arada Ankara Valisi Alaaddin Yüksel'in de emekliliğini istediği bildirildi. 4 yıldır Ankara Valiliği görevinde bulunan 64 yaşındaki Yüksel, Ankara Valiliği resmi internet sitesinde veda mesajını yayınladı.

Geçtiğimiz günlerde de, Kuluncak ilçesinin eski kaymakamlarından olan Denizli Valisi Abdulkadir Demir, Valilik görevinden merkeze alınması talebinde bulunmuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız