SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Saran Gidiyor, Şahin Geliyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:49:13
Saran Gidiyor, Şahin Geliyor
A- A+ PAYLAŞ
Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı’na atanan Malatya Valisi Ulvi Saran’ın hava alanından uğurlanacağı bildirildi. 
 
Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı’na atanan Malatya Valisi Ulvi Saran’ın 31 Ağustos günü Malatya’dan Ankara’ya hareket edecek 06.30 uçağı ile uğurlanacağı bildirildi. Malatya Valiliği’ne atanan Düzce Valisi Vasip Şahin de 31 Ağustos günü Malatya’ya gelip göreve başlayacak.
 
Bu arada, Vali Saran’ın uğurlama töreninin valilik konutu veya valilik binasından yapılması halinde, daire müdürleri, mesleki teşekkül ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin onlarca aracın şehrin 27 kilometre uzağındaki hava alanına gidip yakıt israfı olmayacağı ifade edilirken, daha önceden de valilerin tayini çıktığında genelde konuttan uğurlandıkları hatırlatıldı.
 
BELEDİYENİN "UĞURLAMA" DUYURUSU..
Öte yandan Vali Saran'ın görev süresi boyunca, başkanı Ahmet Çakır'a  "özel kalemi gibi davranmak" eleştirisi getirilen Malatya Belediyesi'nin yönetimi, bunu doğrulayan bir faaliyete girişerek, muhtarlara Vali Saran'ın Malatya'dan ayrılacağı tarihle ilgili duyuru yaptı. Belediyeden muhtarlara gönderilen bir yazıda, "Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığına atanan Valimiz sayın Doç.Dr. Ulvi Saran 31 Ağustos Cuma sabah 06.15'de havaalanı VIP'de uğurlanacaktır. Bilgilerinize." denildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız