SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Saray Türkiye'nin Yüz Akı"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:55:04
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu, 81 il, 160 ilçeden gelen 365 Oda ve Borsa Başkanı ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Ziyarete katılan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, “Sayın Cumhurbaşkanımızı makamında ziyaret etmenin mutluluğunu yaşadık. Türkiye’nin Vizyonuna yakışır bir Cumhurbaşkanlığı Sarayı olmuş. Sayın Cumhurbaşkanımıza kayısımızı ikram ettik” İfadesini kullandı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen organizasyon ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı yeni Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda ziyaret ettiklerini ifade eden Erkoç, ziyaret ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Erkoç, “TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisakcıklıoğlu’nun başkanlığında tüm oda ve borsa başkanlarımız ile birlikte Sayın Cumhurbaşkanımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendilerine kayısı ikram ettik. Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nı bize gezdirdiler. Çok gururlandık. Kendilerine de memnuniyetimizi dile getirdik. Hakikaten Türkiye’nin yüz akı bir saray olmuş. Emeği geçenlerin eline sağlık. Sayın Cumhurbaşkanımız ile ekonomik meseleler hakkında istişarede bulunduk. İş Dünyası olarak görüşler sayın Cumhurbaşkanımıza aktarıldı. Kendisi de bizleri kırmadı dinledi. Ben kendilerine bizi kabul ettikleri için bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Oldukça verimli bir ziyaret oldu” dedi.

Ziyarette Cumhurbaşkanı Erdoğan oda başkanları ile tek tek tokalaşarak kısa sohbetler etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız