SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sarı-Kırmızı Tesbih Verdiler

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:51:22
Sarı-Kırmızı Tesbih Verdiler
A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık'a, bir vatandaş tarafından sarı-kırmızı tespih hediye edildi. 

Genel seçim çalışmaları kapsamında bir dizi ziyaretlerde bulunan Çalık, Yakıncıoğlu İş Merkezi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Bir çay ocağında vatandaşlarla sohbet eden Öznur Çalık'a Hasan Canyurt tarafından sarı-kırmızı tespih hediye edildi. 

Çalık, Canyurt'a teşekkür ederek, "Hepimizin yüreği Yeni Malatyaspor için çarpıyor. Malatya'nın yüreği Malatyaspor için atıyor. Hepimiz dualarımızla Yeni Malatyaspor'un yanında olacağız. Menemen Belediyespor maçını da izledim, son dakika golü hepimizi derinden üzdü. O son dakika golü beni çok üzdü. Yeni Malatyaspor'a uğur getirmesi için bana bu tespihi hediye ettin. Yarın maça giderken, bu tespihi de yanımda götüreceğim. İnşallah yarın hep birlikte şampiyonluğu kutlayacağız" dedi.

Kendisine hediye edilen tespihi bileğine takarak, ziyaretlerini sürdüren Öznur Çalık, bir iş yerinde asılı olan Yeni Malatyaspor bayrağıyla da fotoğraf çektirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız