SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sarıbaş'tan Ekmek- Bazlama Misali

A- A+ PAYLAŞ

Anavatan Partisi (ANAP) Grup Başkan Vekili ve Malatya milletvetkili Süleyman Sarıbaş, Lübnan'a asker gönderme çalışmalarını tenkid edip, "Kendi evinde ekmek pişiremeyen, ele bazlama pişirmeye gidiyor"dedi. .

ANAP Malatyi il binasında, il başkanı Soner Gökçe ve merkez ilçe başkanı Mehmet Bulgurlu ile birlikte basın toplantısı düzenleyen ANAP Grup Başkan Vekili Süleyman Sarıbaş, "Lübnan'a asker göndereceksek niçin göndereceğiz. İsrail'i korumak için mi Hizbullah'ı korumak için mi?"diye sordu. "Lübnan'ı korumak için ise, 85 yıl önce zaten oraları korurken onlar bizi kovdular"diyen Sarıbaş, Başbakan Erdoğan'ın geçtiğimiz ay Malatya'ya ziyaretini değerlendirerek, 'Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, birkaç açılışta bulundu. Ancak Anavatan Partisinin başlattığı bir çok hizmeti kendileri yapmış gibi takdim ederek açılışı yaptılar"şeklinde konuştu.

Terör olaylarına da değinen Sarıbaş, 1 aylık sürede 89 tane şehit cenazesinin Anadolu'nun değişik yerlerine gönderildiğini belirterek, şimdi de neden Lübnan'a asker gönderilmek istendiğinin izah edilmesini gerektiğini söyledi.

"Bizde buna, 'kendi evinde ekmek pişiremeyen, ele bazlama pişirmeye gidiyor'denir. Türkiye'nin Lübnan'a asker gönderme gerekçesini anlamış değiliz"diyen Sarıbaş, Malatya'nın da bu hükümet döneminde hizmet alamadığını söyledi.

Sarıbaş, "Anadolu’nun gündemi aş ve işsizlik, ama AKP iktidarı suni gündemler yaratarak halkın gerçek sorunlarını görmezlikten geliyor. Anadolu insanı 4 yıl önce daha mutlu idi, işsizlik bu kadar değildi, çiftçi perişan değildi. Ya Malatya? 3 yıl öncesine kadar tertemiz olan havası ve suyu şimdi ne durumda? Toz duman içinde kalmış bir şehir, suları koli basili içeren bir şehir durumunda değil miyiz? Malatyalı yüzde 51 oy vermekle kötülük mü etti? Vatandaş her şeyi görüyor ve değerlendiriyor.İlk seçimde bunlara hak ettiği dersi verecektir."dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız