SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sarıcı Anısına

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği Malatya Şubesi tarafından eski dernek başkanı Halis Sarıcı adına düzenlenen halı saha futbol turnuvası başladı.

Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği Malatya Şubesi tarafından düzenlenen turnuvanın açılış töreni Malatya Erkek Yetiştirme Yurdu halı sahasında yapıldı.

Açılış törenine, Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği Genel Başkan Yardımcısı Dursun Sucu, Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği Malatya Şubesi Başkanı Mehmet İncebay, Malatya Sosyal Hizmetler Erkek Yetiştirme Yurdu Müdürü Cevdet Tatar, Malatya Gençlik Spor Emekli müdürlerinden Cengiz İnci ve Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği Malatya Şubesi tarafından eski dernek başkanı Halis Sarıcı'nın oğlu Vural Sarıcı katıldı.

Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği Malatya Şubesi Başkanı Mehmet İncebay, açılış töreninde yaptığı konuşmada, turnuva düzenlemeye karar verdiklerinde hakem camiası için önemli bir yere sahip olan eski dernek başkanı Halis Sarıcı adına yapmayı kararlaştırdıklarını belirterek, "Halis Sarıcı adına düzenlenen bu turnuva ile spor taban birliklerini kaynaştırmayı amaçlıyoruz.
Turnuvanın güzellikler içerisinde geçeceğini düşünüyorum. Bütün takımlara başarılar diliyorum" dedi.

Malatya Sosyal Hizmetler Erkek Yetiştirme Yurdu Müdürü Cevdet Tatar ise, hakem camiası tarafından düzenlenen bu anlamlı turnuvaya ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydederek, "Sizleri aramızdan görmekten son derece mutluyuz. Gençlerimiz ile birlikte bu müsabakaların zevkli geçeceğine inanıyoruz" şeklinde konuştu.

Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği Genel
Başkan Yardımcısı Dursun Sucu da, turnuvayı düzenleyen Malatya şubesine teşekkür ederek, "Halis Sarıcı bizim büyüğümüz ve babamızdı. Malatya hakem camiasının da dernek kurucusu olan Halis Sarıcı için düzenlenen bu turnuvanın anlamı da çok büyük. İnşallah centilmenlik içerisinde güzel müsabakalar oynanır" ifadelerine yer verdi.

Malatya Gençlik Spor Emekli Müdürlerinden Cengiz İnci ise, Türk ve Malatya hakemliğinin duayeni olan Halis Sarıcı adına böyle bir turnuva düzenlenmesinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği Malatya Şubesi tarafından eski dernek başkanı Halis Sarıcı'nın oğlu Vural Sarıcı da, düzenlenen bu turnuvaya babası Halis Sarıcı'nın isminin verilmesinin kendisini duygulandırdığını kaydederek, "Ben turnuvada emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Büyük bir duygu yoğunluğu içerisindeyim. Futbol adına bizde babama layık olmaya çalışıyoruz. Öldükten sonrada babamın hatırlanması bana da büyük jest oldu" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından turnuva Vural Sarıcı'nın vuruşuyla başladı. Tek devre usulü birer saat oynanan maçların ilk günkü galipleri ise, Mutlular, SHÇEK (Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu) ve Medyaspor oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız