SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sarıkamış Şehitleri İçin

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:11:13
Sarıkamış Şehitleri İçin
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, Sarıkamış Şehitleri’ni Anma Yürüyüşü yapıldı. 

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen organizasyon kapsamında Sarıkamış Harekatı’nın 99. yıldönümü dolayısıyla anma yürüyüşü yapıldı.

“Gençlik Şühedanın İzinde” pankartıyla, Atatürk Spor Salonu önünde başlayan yürüyüş Atatürk Anıtı önünde sona erdi. Yürüyüş sonrası günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, şunları söyledi: “Türk gençliği ecdadını asla unutmayacaktır. Türk gençliği kendisine armağan edilen bu toprakların bedelini şehitlerimizin kanıyla sulanan vatanını canları pahasına kendinden sonraki nesillere aktarmaya çalışacak. Bilincimizi yitirmememiz lazım. Bu toprakların hangi pahalarla, hangi fedakarlıklarla bize ulaştığını asla unutmayalım. Bu vatanı bizden sonraki nesillere de yeri geldiğinde canımızla ve kanımızla, her türlü değerlerimizi feda ederek onlara emanet etme gayreti içinde olalım. Çünkü içeride ve dışarıda her zaman düşmanlarımız var.” 

Dünyanın en güzel ülkesine sahip olduğumuzu anlatan Fındıklı, sözlerini şöyle tamamladı: “Türkiye'de yaşayan herkesin ırkı, mezhebi ve dili fark etmeden vatanına ve bayrağına sahip çıkması gerekiyor. Ülkemize sahip çıkalım. Bu topraklarda yaşayan herkes, bu topraklara sahip çıkmalıdır. Biz bu bilinçle hareket edeceğiz.” 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız