SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sarıkamış Şehitleri İçin

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:05:21
Sarıkamış Şehitleri İçin
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'dan Sarıkamış'a giden izcilerin döndüğü bildirildi. 

Malatya Öncü İzcilik Kulübü tarafından yapılan açıklamada, "İzcilerimize Sarıkamış ve Allahuekber şehitlerinin savaştıkları yerleri, yaşadıklarını yerinde görmelerini sağlamak ve bu duyguyu yaşatmak amacıyla Türkiye İzcilik Federasyonu'nun düzenlediği Erzurum Allahuekber Şehitlerini Anma Milli Bilinç Kampı'na ilimizi temsilen Malatya Öncü Gençlik, Spor ve İzcilik Kulübü'nden 16 lider ve izciden oluşan bir kafile katıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğümüzün desteğiyle gerçekleştirilen faaliyetin kafile başkanlığını Malatya Öncü Gençlik, Spor ve İzcilik Kulübü Önderi Cengiz Uğur yaptı" denildi.

Kulüp yetkilisi Cengiz Uğur, faaliyetle ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu: "Faaliyet Erzurum ilinde toplanan izcilerle başladı. Erzurum il merkezi ve Palandöken Kayak Tesisleri gezdirildi. Sarıkamış şehitleri ile ilgili konferans gerçekleştirildi. Yine il merkezinde yapılan törenin ardından Erzurum Şenkaya ilçesi Gaziler köyüne doğru yola çıkıldı. Burada şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okundu, dualar edildi. Vali, vali yardımcıları, kaymakam, belediye başkanları, garnizon komutanının da katılımıyla Gaziler köyünde yapılan tören sonucunda otobüslere binilerek dönüş yoluna geçildi. Bu kampa Türkiye genelinde 400 civarında lider ve izci katıldı. Ayrıca Lübnan’dan da 26 izci katıldı. Allahuekber Şehitlerini Anma Milli Bilinç Kampı'nın sonunda bir ilk yaşandı. Malatya Öncü İzcilik Kulübümüzün 13 lider ve izcisi 'Milli İzci' statüsünü kazanmış oldular. Bu da ilimiz için sevindirici bir durumdur."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız