SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sarıma Kırmızı Olur musun?"

0
Güncellendi - 2017-05-02 16:37:08
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor-Göztepe maçı ilginç bir evlilik teklifine sahne oldu. Bir taraftar, sarı kırmızılı iki takımın binlerce taraftarının arasında kız arkadaşına "Sarıma kırmızı olur musun" pankartı ile evlilik teklifinde bulundu.

Maçı Evkur Yeni Malatyasporlu taraftarların içinde izleyen koyu Göztepe taraftarı olan Malatyalı Kenan Erduran, İzmir doğumlu kız arkadaşı Ada Bacık'a evlilik teklifini tribünde yaptı. Göztepe maçını izlemek için İnönü Stadı’na getirdiği kız arkadaşına önceden sürpriz hazırlayan genç, maçın başlamasıyla birlikte açılan, "Sarıma kırmızı olur musun? Seni seviyorum Ada’m" pankartı ve tezahüratlar eşliğinde evlenme teklifinde bulundu.

Teklifi kabul etti

Binlerce taraftarın tezahüratla destek verdiği teklife gözyaşları arasında ‘evet’ yanıtı veren Ada Bacık daha sonra erkek arkadaşı Kenan Erduran’a sarıldı. Mutluluğunu İHA ile paylaşan romantik aşık Kenan Erduran, “Hayatım en anlamlı cevabını Göztepe’min maçında aldım” dedi. Kız arkadaşının da kendisi gibi koyu bir Göztepe taraftarı olduğunu belirten Kenan Erduran, “Her şey bir anda gelişti. Maçtan birkaç gün önce aklıma bu fikir geldi ve arkadaşlarımla sürpriz bir organizasyon hazırladık. Ben Malatya doğumluyum, o yüzden bir Göztepe taraftarı olarak maçı Malatyalı hemşehrilerimin arasında izlemek istedim. Müsabaka başladıktan sonra binlerce taraftarın tezahüratı eşliğinde evlenme teklifinde bulundum. Ada’m bu teklifi kabul etti. O an dünyalar benim oldu. 10 Mayıs’ta nişanımız, 1 Ağustos’ta ise düğünümüz olacak. Bir Göztepe taraftarı olarak Malatya Derebeyleri taraftar grubuna teşekkür ediyorum. Onları da düğünümüze bekliyorum” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız