SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şartlara Uyan, Tarihi Belirleyecek

A- A+ PAYLAŞ
Elektrik faturasında son ödeme tarihini abone belirleyecek. Abonelerden iletilen 'maaş günlerine denk gelmeyen son ödeme tarihleri'  sıkıntısının giderilmesi için adım atıldığını söyleyen Aksa Şirket Müdürü Neşet Demirbağ, bu isteğin çözüme kavuşturulduğunu belirtti. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, bu uygulamadan yararlanmak isteyenler için bazı şartların getirildiği belirtildi. Sadece mesken abonelerine tanınan uygulamadan yararlanmak isteyenlerin, bankadan otomatik ödeme talimatı vermeleri de gerekecek. Uygulamadan yararlanmak isteyenlere getirilen bir başka şart ise aboneliğin kendi adlarına olması. 
 
Şirket Müdürü Neşet Demirbağ yaptığı açıklama şirketle ilgili bilgiler vererek;  "31 Aralık 2010 tarihi itibarıyla Elazığ, Bingöl, Malatya, Tunceli illerini ve 690 bin aboneyi kapsayan elektrik dağıtım hizmeti, Kazancı Holding A.Ş.'nin kuruluşu Fırat Aksa Elektrik Hizmetleri A.Ş.'nin devir aldığı, Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından yürütülmeye başlanmıştır. Elektriğin kaliteli, sürekli, güvenli, düşük maliyetli ve çevreye uyumlu bir şekilde tüketicinin kullanımına sunulması ile müşteri memnuniyetini kendine prensip edinen ve bunun sağlanması İçin çalışmalarını sürdüren Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş müşterilerine bir yenilik daha sunmaktadır" dedi.
 
Aksa Elektrik Dağıtım Koordinatörü Fikret Akbaş ise yaptığı açıklamada, son ödeme tarihini abonenin belirlemesi uygulamasındaki şartlara değindi. Akbaş'ın açıklaması şöyle : "Göreve başlamamızla beraber daha önceler sunulan iletişim hizmetlerinin ve alt yapısının yetersiz olduğunu ve müşterilerimizin elektrik dağıtımı ve perakende satışı gibi son derece önemli bir hizmeti sunan bir şirket ile iletişim kurmakta zorluk çektiklerini tespit ettik. Bu bağlamada öncelikli olarak müşterilerimizden gelen geri bildirimlerle İlerlemeye devam ediyoruz.Öncelikle yüz yüze iletişim kanallarından ve alternatif iletişim kanallarından gelen müşteri beklentilerimizi ölçtük. Gördük ki müşterilerimizin şu anki en öncelikli konusu fatura son ödeme tarihlerinin maaş dönemine denk gelmemesi nedeniyle yaşadıkları sıkıntı bizlere iletilmiştir. En iyisi olabilmek için müşteri beklentilerini karşılamak önemlidir den harekete geçerek bu konuda yeni uygulama başlattık. Aboneliği kendi adına olan, fatura borcu bulunmayan ve ödemeler için bankaya otomatik ödeme talimatı veren mesken müşterilerimiz, faturanın tahakkuk ettiği aydaki son ödeme tarihlerini artık kendileri belirleyebilecekler. Uygulamadan faydalanmak İsteyen müşterilerimiz, bulundukları yerlerdeki Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş Müşteri Hizmetleri Merkezimize uğrayarak İşlemlerini yaptırabilirler" 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız