SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Şartları Hepimiz Biliyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'da Hanefi Selimoğlu başkanlığında yeni oluşan yönetim kurulu Vali Halil İbrahim Daşöz'ü ve Beledie Başkanı Ahmet Çakır'ı makamlarında ziyaret etti.

"İNŞALLAH BECERİRLER.."
Ziyaret esnasında bir konuşma yapan Vali Halil İbrahim Daşöz, “Malatyaspor'un içinde bulunduğu şartları hepimiz biliyoruz. Arkadaşlarımız ekonomik olarak uygun olmayan bir dönemde göreve talip oldular. Genel kurulunda teveccühüyle bu görevi üstlendiler. Sonuçta Malatyaspor herkesin ortak paydasıdır ve herkesi ilgilendiren bir konudur. Dolayısıyla sıkıntılı bir dönem var ama bu şehir kenetlenebilir. Özellikle ekonomik olarak kurum ve kuruluşlar daha iyi katkılar sağlayabilirse, hiçbir şey de imkansız değil. Ben bu vesileyle herkesi Malatyaspor'un yanında olmaya davet ediyorum. Yeni oluşan yönetime de başarılar diliyorum. İnşallah zorlukları aşmayı becerirler” dedi.

Malatyaspor Kulüp Başkanı Hanefi Selimoğlu ise, Malatyaspor'da yaşananların büyük bir sıkıntı olarak görüldüğünü ancak şehirde kenetlenmeyi sağlayarak, bu zorlukları aşmayı amaçladıklarını ifade ederek, “Biz, bu süreçte bekledik ki, daha fazla zamanı olan ve ekonomik anlamda daha rahat olan kurumsallaşmış şirketlerin başındaki büyüklerimiz bu davaya sahip çıksınlar. Ama maalesef böyle olmadı. Bu bir inanç meselesiydi ve bizler inandık. Biz davaya sahip çıktık. Takımın zor durumdan kurtulması için elimizden gelen her şeyi yapacağız” diye konuştu.

Yönetim kurulu üyeleri daha sonra Malataspor Eski Kulüp Başkanı Nurettin Soykan'ın mezarını ziyaret etti.

ÇAKIR'DAN ÖLÇÜLÜ DESTEK SÖZÜ..
Malatyaspor Başkanlığına seçilen Mehmet Hanefi Selimoğlu, beraberindeki bazı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı da ziyaret etti.

Malatyaspor Kulüp Başkanı Selimoğlu, Biz dışarıda yaşayan Malatyalılar olarak Malatyalılığımızla ön plana çıkmaya çalışıyoruz. Malatyalılar maalesef davaya sahip çıkmadılar. Ama biz inanıyoruz ki mütevazı, masum, saf duygularla bu göreve talip olan takımın yıllarca taraftarlığını yapmış insanlar olarak takımımıza sahip çıktık. Yönetim ve başkanlıkta bize nasip oldu. Bu mütevazı düşüncelerimize inanıyorum ki şehirden ve sizlerden güven ve destekler gelirse, futbol takımımızı içinden çıkması imkansız gibi görünen bu durumdan kurtarmaya vesile olacağımıza inanıyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise Malatyaspor’un içinde bulunduğu durumun kendilerini de üzdüğünü belirterek, “Malatyaspor’un içinde bulunduğu durumu hepimiz çok iyi biliyoruz. Sizlerde belki daha yakinen inceleme fırsatınız oldu. Malatyaspor’un çok daha yükseklerde olmasını, Malatya’mıza yakışan bir yerde olmasını hepimiz gönülden istiyoruz. Ama bugüne kadar gelinen noktaya baktığımız zaman belli bir borç durumu içinde olan ve ligden düşen bir Malatyaspor. Bu tabi bizleri üzüyor haliyle.

Malatyaspor’un başarılı olması için destek vereceğiz. Ama bunun belli bir ölçüsü olacak. Malatyaspor’un bazı borçlarının gerçek manada yapılandırılarak net tablonun, net borcun ortaya çıkarılması lazım. Malatya Belediyesinin çok büyük kaynaklar ayırma imkanı da yok. Daha önceden de ben bunu söyledim. Ama biz yinede maddi olarak, Malatyaspor’a elimizden gelen ölçülerde katkımız olacak” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız