SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şaşırtan Şüpheli!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 24 yaşındaki evli genç, babasının evindeki çelik kasa içerisinde bulunan 100 bin TL tutarındaki altınları çalmakla suçlandı.

Edinilen bilgiye göre, polise başvuran A.E. adlı emekli şahıs, Zafer Mahallesi 5. Sokak'taki evinde bulunan çelik kasa içerisindeki yaklaşık 100 bin TL değerindeki ziynet eşyalarının çalındığını bildirdi.

Asayiş Şubesi Hırsızlık Bürosu ekiplerince yapılan çalışma sonucunda A.E.'nin 24 yaşındaki oğlu M.E. olayın şüphelisi olarak yakalandı. M.E.'nin çaldığı eşyaları otobüsle İstanbul'daki arkadaşı olan M.K. adlı şahısa gönderdiği belirlendi.

Şüpheli M.E.'nin yönlendirmesi ile M.K.'nin A.E.'yi arayarak, "Polise verdiğin şikayeti geri alman halinde, altınları geri vereceğim. Aksi takdirde aile fertlerinden birisini öldüreceğim" şeklinde telefonla tehdit ettiği ve 30 bin TL tutarındaki altınları bir bisküvi kolisi içinde otobüsle Malatya'ya gönderdiği tespit edildi.

Çalınan altınların 70 bin TL tutarındaki kısmının ise halen kayıp olduğu belirtilirken, babasının altınlarını çalan M.E. hakkında hırsızlık iddiasıyla soruşturma açıldı.

M.E. polisteki sorgusunun ardından adli makamlara sevk edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız