SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Şaşkın ve Üzüntülüyüm..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'u, alacaklarından dolayı icraya verdiği ifade edilen ve bu nedenle eleştirilere muhatap olan, eski kaptan Mert Korkmaz, bu konudaki haberler dolayısıyla "şaşkın ve üzüntülü" olduğunu, olayın kamuoyuna aksettirildiği gibi olmadığını öne sürdü.

Korkmaz, yaptığı açıklamada şöyle dedi:

"4.5 Yıldır formasını giydiğim ve bu süre içerisinde en çok oynayan konumuda hizmet ettiğim, eski kulübüm Malatyaspor’u alacaklarım sebebiyle haciz ettirdiğim şeklinde çıkan haberlerden dolayı büyük bir şaşkınlık ve üzüntü içerisindeyim.

Kulübümde 2005-2006 sezonundaki birikmiş olan alacaklarıma karşılık eski Başkanım Hikmet Tanrıverdi tarafından, Malatyaspor Kulübüne ait bir senet verilmiş olup, bende bu senedi doğal olarak yapmış olduğum bir yatırım için kullanmış bulunmaktayım.

Bu senet Kulüp tarafından vadesinde ödenmemiş olması sebebiyle protesto edilmiş ve alacaklı tarafından hem şahsım hemde Malatyaspor Kulübü hakkında icra işlemi başlatmışlardır.

Malatyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Fahri Kara tarafından yapılan asılsız açıklamada ise, eski Kulübümü icraya verdiğim, ayrıca şahsıma 70 Bin Dolar ceza kesildiği ve eski Kulübüme borçlu kaldığım şeklinde yapılan bu açıklamalar tamamen asılsız ve gerçek dışıdır.

Başkan Yardımcısı Fahri Kara, Kulüp Muhasebesine şayet bir kere ziyaret ederse Mert Korkmaz’ın kulüpten ayrılırken ne kadar alacağını feda ederek bıraktığını ve bırakmış olduğu alacaklarını hiçbir zaman reklam unsuru kullanmayacak kadar Malatyaspor’lu olduğunu görür."

Korkmaz, kendisi ile ilgili açıklaması nedeniyle Kara'dan özür beklediğini açıklamasında ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız