SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sathi Kaplama Çalışmaları Sürüyor

0
Güncellendi - 2016-06-28 13:11:18
Sathi Kaplama Çalışmaları Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçenin genelindeki yol yapım, bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Oluklu mahallesindeki 3,5 kilometrelik yolun sathi kaplamasını tamamlayan ekipler, Kuyulu ve Görgü Mahallelerindeki yolların sathi kaplama çalışmalarını sürdürüyor.

Kuyulu ve Görgü mahallelerini ziyaret eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Oluklu mahallemizdeki bağlantı ve ara yollarla toplam 3,5 KM’lik yolu sathi kaplama ile düzgün ve güzel bir görüntüye kavuşturdu. Çalışmalarını düzenli olarak sürdüren sathi kaplama ekibimiz Kuyulu ve Görgü mahallerinde vatandaşlarımızın müstakil ya da ortaklaşa kullandıkları yolların sathi kaplama işine devam ediyorlar. Kısa sürede tamamlanacak çalışmaların ardından yollarımız güzel bir görüntüye kavuşacak. Biz sorunların doğru metotlar kullanarak kaliteli şekilde çözülmesinden yanayız, sathi kaplama metoduyla yollarımızı daha kaliteli ve nitelikli düzeye ulaştırıyoruz” dedi.

Başkan Polat, “Sathi kaplama ekibimiz ilçe genelindeki çalışmalarda ciddi anlamda tecrübe kazandılar. Fen İşleri Müdürlüğümüzde sathi kaplamayla ilgili sistem kurulduğu için çalışmalar daha hızlı ve süratli bir şekilde gerçekleşiyor. Belli aşamalardan geçtikten sonra uygulanan sathi kaplama çalışmasının her aşaması büyük önem taşımaktadır. Ekiplerimiz çalışmalarını titizlikle ve itinayla sürdürmektedir. Başkan yardımcılarımız ve mühendislerle birlikte sahada sürekli incelemelerde bulunarak çalışmaları yakından takip ediyoruz. Oluklu mahallemizdeki yolları kısa sürede tamamlayarak hizmete sunduk, Kuyulu, Görgü veya sonradan çalışmalarına başlayacağımız diğer mahallelerdeki sathi kaplama işlerini kısa sürede tamamlayacağız. Ramazan ayı ve artan sıcaklıklara rağmen sahada özverili ve gayretli bir şekilde çalışan personellerimizi en kalbi duygularımla tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak : Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız