SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Satış Durana Kadar Devam'

A- A+ PAYLAŞ

Özelleştirme kapsamında satılan 6 sigara fabrikası arasında bulunan Tekel Malatya Sigara Fabrikası'nda işçileri ziyaret eden siyasi parti temsilcileri, işçilere destek verdi.

Tekel Malatya Sigara Fabrdikası'ndaki işçileri ziyaret eden Saadet Partisi (SP), Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP), Demokratik Toplum Partisi (DTP) yetkilileri ve Eğitim-Sen üyeleri, işçilere destek verdi. İşçilerin aile ve çocuklarının da yer aldığı ziyaret sırasında işçilerin çocuklarının ellerinde ekmek olması dikkat çekti. "Ekmeğimiz elimizden alınmasın" diyen çocuklar ve davul zurna eşliğinde halay çeken işçiler, kendilerine destek için gelenlere teşekkür ettiler.

Bu arada, basın mensuplarına bir açıklama yapan Tek Gıda İş Sendikası Malatya Şube Sekreteri Casım Onar, "Süresiz bir şekilde işyerimizi terketmeme kararı aldık. Daha önce yaptığımız eylemlerimiz gayet mütevazı geçti. Ancak bundan sonra Tekel işçisi, karar bizim lehimize sonuçlanıncaya kadar ve satış sözleşmesi durduruluncaya kadar eylemlerini sürdürecektir" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız