SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Satış Ertelenmeli'

A- A+ PAYLAŞ

Şeker İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Nuri Murat, Malatya Şeker Fabrikası'nın özelleşmesinin ertelenmesini istediklerini söyledi.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından, Malatya, Erzincan, Elazığ ve Kahmanmaraş'ın Elbistan ilçesindeki şeker fabrikalarının özelleştirme kararı verilmesi ve son teklif verme süresinin 21 Ocak 2010 tarihi ilan edilmesinden sonra Şeker İş Sendikası olarak harekete geçtiklerini bildiren Şeker İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Nuri Murat, "Malatya Şeker Fabrikası'nın özelleşmesinin ertelenmesini istiyoruz. Çünkü kar eden bir kuruluş olan fabrikamızda modernleştirme çalışmaları yapıldı. Ayrıca doğalgaz döşendi. Dolayısıyla maliyetler düştü. Biyolojik arıtma tesisi de kurulacak" ifadelerini kullandı.

"Şeker Fabrikası'nın durumu umarız Sümerbank Fabrikası ve TEKEL gibi olmaz" diyen Nuri Murat, 80 bin insana ekonomik girdi sağlayan Şeker Fabrikası'nın özelleştirme durumunun yetkililer, ilgililer ve siyasiler tarafından tekrar gündeme alınıp, Malatya Fabrikası'nın özelleşmesinin ertelenmesini istediklerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız