SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Satışta Hayal Kırıklığı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Sultansuyu Tarım İşletmesi Müdürlüğü'nde yetiştirilen 37 safkan Arap koşu tayı, Bursa Karacabey Tarım İşletmesi Müdürlüğü'nde satışa çıkarıldı.

2008-2009 doğumlu safkan Arap koşu taylarının satışının yapıldığı ihaleye az sayıda at meraklısı katıldı. Günün en pahalı tayı Ramazan Kaya isimli at meraklısının 50 bin TL ile satın aldığı Kızgınlav isimli 2 yaşındaki erkek Arap tayı oldu. Bu tayı Mehmet Çay isimli at meraklısının 44 bin TL'ye satın aldığı Suflör isimli 1 yaşındaki dişi Arap tayı izlerken, ihalenin en pahalı üçüncü tayı 40 bin TL'ye Şemsettin Toydemir'in satın aldığı Narmanlı isimli 2 yaşındaki erkek Arap tayı oldu.

En düşük 5 bin TL ve en yüksek 50 bin TL ye alıcı bulan 37 taydan 27 tanesi satıldı. İhaleden Sultansuyu Tarım İşletmesi 486 bin TL gelir elde etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız