SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Satranç Antrenör Kursu Açılıyor

0
Güncellendi - 2016-07-30 00:21:06
Satranç Antrenör Kursu Açılıyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da Satranç Antrenörlüğü Kursu’nun açılacağı bildirildi.

Satranç Malatya İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy, 8-12 Ağustos tarihleri arasında Malatya’da Satranç Antrenörlüğü Kursu’nun düzenleneceğini kaydetti.

Toy, başvuru kontenjanının sınırlı olduğuna dikkat çekerek, “Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) tarafından Malatya’da 1. Kademe Satranç Antrenör Kursu açılacak. 8-12 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan kurs, Atatürk Spor Salonu’nda yapılacak. Kursa katılacak olan kursiyerlerin öncelikle https://lisans.tsf.org.tr sitesinden lisans çıkartmaları gerekiyor. Lisansı olup da vizesiz olmayanlar Lisanslarını vizeli hale getirecekler” dedi.

Kursa katılacaklardan bir dizi evrakların istendiğini de ifade eden Toy, şunları söyledi:

“Kursiyerlerden öncelikle kursa katılımlarıyla ilgili bir dilekçe alınacak. Bu dilekçe örneğini, www.malatya.tsf.org.tr internet adresine girip edinebilirler. Bunun yanında spor cezası almadığına dair belgeyi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden almaları gerekiyor. Sağlık raporu yerine satranç antrenörlüğü yapmasında sağlık engeli olmadığına dair kişinin kendi yazılı beyanı gerekiyor. Bunun yanında görev belgesi, 2 adet vesikalık sakalsız ve kravatlı fotoğraf, satranç lisansı olduğuna dair belge, nüfus cüzdan fotokopisi ile başvuruda bulunabilirler.”

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız