SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Satranç İl Birinciliği Başladı

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:07:50
Satranç İl Birinciliği Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Satranç Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan Türkiye Satranç Şampiyonası dolayısıyla Malatya’da Satranç İl Birinciliği müsabakaları başladı. 

Malatya Satranç Merkezi’nde gerçekleştirilen il birinciliği müsabakalarına her yaştan 123 sporcu katıldı. 2 gün sürecek olan müsabakalar sonucunda il birinciliğini elde edecek olan sporcunun müsabaka boyunca konaklama ücretinin federasyon tarafından karşılanacağı açıklandı.

İl müsabakalarıyla ilgili bilgiler veren Satranç Malatya İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy, il müsabakalarına yoğun bir katılımın olduğunu ifade etti.

Toy, il seçmelerinin iki gün süreceğini kaydederek, “Türkiye Satranç Şampiyonası dolayısıyla il birinciliği müsabakalarımız başladı. Müsabakaya 123 sporcumuz katıldı. İl birinciliğine katılan sporcularımızın Türkiye Şampiyonasına da katılma hakları var ancak il birincisi olan sporcumuzun bir haftalık konaklama bedelini Satranç Federasyonumuz karşılamaktadır” dedi.

Öte yandan müsabakalarda ilginç bir durum yaşandı. Her yaştan sporcunun katılabildiği il seçmelerinde kura eşleşmesinde 57 yaşındaki İhsan Gençay ile 9 yaşındaki Oğuz Yılmaz, ilk tur müsabakasında karşı karşıya geldi. 7’den 70’e herkesin yer aldığı müsabakada, bu ikili bir hayli dikkat çekti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız