SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Satranç İl Seçmeleri Yapıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:21:08
Satranç İl Seçmeleri Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da Görme Engelliler Satranç İl Seçmeleri yapıldı. Malatya Görme Engelliler Spor Kulübü’nde yapılan Görme Engelliler Satranç İl Seçmelerine 12 görme engelli sporcu katıldı.

Malatya Görme Engelliler Spor Kulübü ile Malatya Gençlik Girme Engelliler Spor Kulübü’nden sporcuların yer aldığı il seçmesinde Ünal Dönmez, Muhammed Dönmez, Erdal Sönmez, Levent Çelik, Hasan Çoban, İzzet Yaylar, İsmail Aldemir ve Ahmet Çelik dereceye girdi.

Dereceye giren sporcuların 29 Ocak-2 Şubat tarihlerinde Antalya Side’de yapılacak olan Türkiye Görme Engelliler Satranç Şampiyonasına katılacakları kaydedildi.

Öte yandan il seçmelerine katılan 12 görme engelli sporcuya, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı tarafından eşofman takımı hediye edildi.

Görme Engelliler Satranç İl Seçmeleriyle ilgili bir değerlendirmede bulunan Satranç Malatya İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy, “Görme Engelliler Satranç İl Seçmelerini gerçekleştirdik. Dereceye giren 8 sporcu, 29 Ocak-2 Şubat tarihlerinde Antalya Side’de yapılacak olan Türkiye Görme Engelliler Satranç Şampiyonasına katılacak” dedi.

Malatya Görme Engelliler Spor Kulübü Onursal Başkanı ve Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Şerif Büyükdaş ise, “Malatya Görme Engelliler Spor Kulübü ile Malatya Gençlik Girme Engelliler Spor Kulübü’nün katıldığı Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün katkılarıyla Görme Engelliler Satranç İl Seçmeleri yapıldı. Satranç İl Temsilcimiz Cemal Gürsel Toy’un nezaretinde gerçekleştirilen seçmelere 12 sporcumuz katıldı. Dereceye giren sporcularımız Türkiye şampiyonasına katılacak” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız