SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Satranç Kayıtları Devam Ediyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:35:23
Satranç Kayıtları Devam Ediyor
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi tarafından satranç turnuvasına kayıtların devam ettiği ve il dışından da yoğun bir müracaatın olduğu bildirildi. 

Satranç Malatya İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy, 25-26 Nisan tarihlerinde  Yeşilyurt Belediyesi tarafından 'Yeşilyurt Satranç Şenliği' adı altında satranç turnuvası düzenleneceğini kaydetti. 

Toy, satranç turnuvasına kayıtların devam ettiğini belirterek, il dışından da turnuvaya yoğun bir ilginin olduğunu dile getirdi. 

Turnuvanın ilerleyen dönemlerde bölgeler arası yapılabileceğine dikkat çeken Toy, "Satranç Malatya İl Temsilciliği tarafından organize edilecek olan satranç turnuvasını, Yeşilyurt Belediyesi destekleyecek. 25-26 Nisan tarihlerinde Yeşilyurt Belediyesi'nin destekleriyle gerçekleştirilecek olan turnuva 'Yeşilyurt Satranç Şenliği' adı altında yapılacak. Satranç turnuvasına, 2005-2009 doğumlular minik kategorisinde, 2001-2004 doğumlular küçük kategorisinde, 1997-2000 doğumlular ise gençler kategorisinde katılabilecek.  Malatya Büyükşehir Belediyesi yanında bulunan Sanat Sokağı MABESAM çok amaçlı salonda yapılacak olan turnuvada dereceye giren sporculara çeşitli hediyeler verilecek" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız