SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Satranç Ligi Başlayacak

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:52:04
Satranç Ligi Başlayacak
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Çocuk ve Yıldız Satranç Ligi’nin 5 Ocak’ta başlayacağı bildirildi.

Satranç İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Çocuk ve Yıldız Satranç Ligi, 7 tur üzerinden oynanacak. 5 Ocak’ta başlayacak olan lig müsabakaları, 8 Mart’ta sona erecek.

Çocuk ve Yıldız Satranç Ligi ile ilgili yapılan açıklamada, “Takımlar en az 5 en çok 8 sporcudan oluşacaktır. Maçlarda takımlar 4 sporcu ile temsil edilecektir. 4 sporcu asıl olup, diğer sporcular yedek durumunda olacaktır. Çocuk Satranç ligi 11 yaş ve altı sporculardan ( 2002-2003-2004-2005-2006 doğumlulardan ) oluşacaktır. Yıldız Satranç Ligi ise 12 yaş ve üstü sporculardan ( 1998-1999-2000-2001 doğumlulardan ) oluşacaktır. Takım kurarak Çocuk Satranç Ligine veya Yıldız Satranç Ligine katılmak isteyen ilgililer aşağıda belirtilen hususları yerine getirecektir: Sporcuların adlarını ve lisans yani T.C. kimlik numaralarını ve kurdukları takımın ismini dilekçeye yazacaklar. Takımla ilgilenecek kişi adını ve iletişim bilgilerini yazdığı dilekçeyi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne vereceklerdir. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Çocuk ve Yıldız Satranç Liglerine katılmak isteyen takımlarla gruplar oluşturacak. Takım adları ve sporcu listeleri 16 Aralık 2013 tarihinde eposta ile Türkiye Satranç Federasyonuna bildirilecektir. Türkiye Çocuk ve Yıldız Satranç Ligi'ne katılacak İl / İlçe Takımlar 25 Aralık 2013 tarihinde TSF İnternet Sitesinde yayınlanacaktır. Maçlar buluşmalar halinde ve her buluşmada yalnızca 1 tur oynamak suretiyle gerçekleşecektir. Tur günleri ve saatlerinde herhangi bir değişiklik olması durumunda katılan takım yetkilileri bilgilendirilecektir” denildi.

Malatya Çocuk ve Yıldız Satranç Ligleri’nde ilk tur müsabakaları 5 Ocak Pazar günü 13.15’te Satranç Merkezi’nde oynanacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız