SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Satranç Şampiyonası Başladı...

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:38:40
Satranç Şampiyonası Başladı...
A- A+ PAYLAŞ

Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü Türkiye 2. Satranç Şampiyonası Malatya’da başladı. 

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Türkiye Satranç Federasyonu'nun birlikte organize ettiği, Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü Türkiye 2. Satranç Şampiyonası başladı.

Şampiyona kapsamında Malatya’ya gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Davut İmamoğlu, “Çocuklarımızın farklı ilerli görmesi, bu illerdeki arkadaşlarıyla tanışması ve kendi aralarında sosyalleşmeleri amacıyla bu turnuvayı düzenliyoruz. Buna benzer turnuvaları bakanlığımız kurulduktan sonra etkin bir şekilde yapmaya başladık. Çocuklarımızın kendilerini ifade etme, öz güvenlerinin sağlanması açısından bu turnuvalar büyük önem taşıyor. Malatya İl Müdürümüze ve ekibine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Malatya İl Müdürü Oktay Taş ise, ikincisi düzenlenen Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü Türkiye Satranç Şampiyonasına ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydederek, “Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan ve bu yıl ikincisi gerçekleştirilen satranç şampiyonasına 31 ilden çocuklarımız katıldı. Buradaki temel amacımız sportif ve sosyal, kültürel etkinliklerle birlikte farklı illerden gelen çocuklarımızın kaynaşmaları ve farklı illeri tanımaları” diye konuştu.

Malatya Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü Satranç Merkezi’nde düzenlenen şampiyonada, 7 - 8 - 9 yaşlarındaki sporcular minikler kategorisinde, 10 - 11 - 12 yaşlarındaki sporcular ise küçükler kategorisinde mücadele ediyor. 3 gün sürecek olan şampiyona sonrası çocuklara çeşitli hediye ve katılım belgesi verileceği kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız