SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Satranç Şampiyonası Yapıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:39:53
Satranç Şampiyonası Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Türkiye Satranç Federasyonu'nun birlikte organize ettiği, Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü Türkiye 2. Satranç Şampiyonası sona erdi. 

31 ilden 51 sporcunun katılığı şampiyonada 7 - 8 - 9 yaşlarındaki sporcular minikler kategorisinde, 10 - 11 - 12 yaşlarındaki sporcular ise küçükler kategorisinde mücadele etti.

Şampiyona sonrası Malatya Sevgi Evleri Erkek Yetiştirme Yurdunda derece alanlara madalyaları takdim edildi. Ödül törenine, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri daire başkanı Davut İmamoğlu, Çocuk Hizmetleri Şube Başkanı Ergin Balcı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Oktay Taş, Fuarcılık A.Ş Genel Müdürü Murat Nalçacı, daire amirleri ve davetliler katıldı.

Minikler kategorisinde Kastamonu’ndan Ramazan Ünlü birinci oldu. Ünlü, altın madalyasını Çocuk Hizmetleri daire Başkanı Davut İmamoğlu’nun elinden aldı. Çanakkale’den Harun Çağlar şampiyonada ikinciliği elde etti. Çağlar, madalyasını Çocuk Hizmetleri Şube Başkanı Ergin Balcı’nın elinden aldı. Kütühya’dan Ramazan Akduman ise miniklerde üçüncülüğü elde etti. Akduman’a, madalyasını Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Oktay Taş takdim etti.

Küçükler Kategorisinde ise Elazığ’dan Süleyman Akduman birinci olarak, altın madalya kazandı. Kastamonu’ndan Yaşar Ertaş ikinci olarak gümüş madalya, Çanakkale’den Müslüm Yıldırım üçüncü olarak bronz madalya sahibi oldu.

Şampiyonada Havva Barutyakan, Aleyna Bektaş, Gülbeyaz Yavuz, Zilan Öztürk, Ebru Topkara, Nazlı Ağar, Ayşenur Erki'ye katılımlarından dolayı onursal madalya verildi.

Çocuk Hizmetleri Daire Başkanı Davut İmamoğlu ödül töreninde yaptığı konuşmada, Malatya’da ikincisi düzenlenen satranç şampiyonasının güzel görüntülere sahne olduğunu ifade ederek, “İkincisini yaptığımız şampiyona Malatya’da çok güzel geçti. Emek veren herkese teşekkür ederim. Önümüzdeki yıl darısı diğer illerimize. Malatya halkının misafirperverliği çok yüksek bunun için çok teşekkür ederim” dedi.

Öte yandan şampiyonaya katılan çocuklara Malatya Belediyesi tarafından kayısı ve çeşitli hediyeler verildi.

Ödül töreni sonrasında çocuklara Kervansaray, Ulucami, Hasan Basri türbesi gezdirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız