SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Satranç Sezonu 31 Temmuz'da Bitiyor

0
Güncellendi - 2017-06-11 21:33:58
Satranç Sezonu 31 Temmuz'da Bitiyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 2016-2017 satranç sezonunu 31 Temmuz’da sona erecek.

Satranç ’ta 2016-2017 sezonu 1 Ağustos 2016 tarihinde başladı, 31 Temmuz 2017 de sona erecek. Sezonun son satranç turnuvası olan Yıldırım Satranç Turnuvası yapıldı. Yıldırım Satranç Turnuvasındaki kişi başına düşünme süresi toplamda 3 dakika ve her hamle başına 2 saniye eklemeli tempo olarak uygulandı.

Yıldırım Turnuvada herhangi bir ayrım yapılmadan tek kategoride oynandı. Dereceye giren sporculara madalyaları düzenlenen törenle takdim edildi.

Dereceye giren sporcular şöyle oluştu:

  1. Recep Işık
  2. Ferman Alkan
  3. Cem Akın Çelik

YENİ SEZON ULUSLARARASI TURNUVAYLA BAŞLAYACAK

Malatya’da 2017-2018 Sezonun ilk Turnuvası Türkiye'nin Güçlü Turnuvaları arasında olan 5. Uluslararası Altın Kayısı Satranç Turnuvasıyla başlayacak.

Uluslararası Altın Kayısı Satranç Turnuvası bu yıl 25-30 Ağustos tarihlerinde Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin desteği, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Satranç Federasyonu’nun katkısı ile Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi Fuayesinde yapılacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız