SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Satranç Sporcularından Poyraz'a Ziyaret

0
Güncellendi - 2018-03-09 03:05:36
Satranç Sporcularından Poyraz'a Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da Vergi Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde yapılan Satranç Turnuvasında dereceye giren sporcular ve aileleri, Malatya Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz’ı ziyaret etti.

  Vergi Haftası kapsamında Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Satranç Malatya Temsilciliği tarafından Vergi Haftası Satranç Turnuvası düzenlendi.

  Satranç Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen ve iki gün süren turnuvada 77 sporcu yarıştı. Turnuvada küçüklerde birinci Eren Çetinkaya olurken, ikinciliği Eymen Yiğit Konak, üçüncülüğü ise Ahmet Berk Koyutürk elde etti. Yıldızlarda birinci Muhammed Ali Mazooğlu, ikinci Mustafa Kılıç, üçüncü ise Enes Adak oldu. Açık kategoride ise birinci Ünal Dönmez olurken, Ağdar Alak ikinciliği, Feyzullah Çitil ise üçüncülüğü elde etti.

  Turnuvada dereceye giren sporcular ile sporcuların aileleri, Satranç Malatya İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy ile birlikte Malatya Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz’ı ziyaret etti.

  Fırat Vergi Dairesi Müdürü Barış Sönmez, Beydağı Vergi Dairesi Müdürü Yunus Küçük’ün de yer aldığı ziyarette, Malatya Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz, ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirtti.

  Poyraz, ziyarette verginin önemini anlatarak, Vergi Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde satranç turnuvası düzenlenmesinden dolayı memnun olduklarını kaydetti.

  Poyraz, turnuvaya katılan sporcuları tebrik ederek, bu tür turnuvaların önemli olduğuna dikkat çekti.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız