SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Satranç Turnuvası

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Yaş Grupları Satranç Turnuvası başladı.

Turnuvanın açılışına Vali Halil İbrahim Daşöz, Malatya Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Recep Özmen, Milli Eğitim İl Müdürü Mehmet Bulut ve Malatya Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Ömer Dağdelen'in yanı sıra turnuva sponsorları ve veliler katıldı. Turnuvanın açılışını yapan Vali Halil İbrahim Daşöz, yaptığı konuşmada, spor ile eğitimin çocukların gelişmesinde önemli rol üstlendiğini söyledi.

Çocukların kötü alışkanlıklardan uzak durmasında sporun büyük öneminin olduğunu kaydeden Vali Daşöz, "Bu tablo bizlere mutluluk veriyor. Çocuklarımız bizlerin en değerli varlığı. Bu bakımdan gördüğümüz tabloyu çok önemsiyoruz. Biz çocuklarımızın çok iyi bir eğitim almasını istiyoruz. Bunun içinde mutlaka spor da olmalı. Sporu yakından incelediğimizde çok küçük yaşlarda alışkanlık edinilmesi gereken bir olay olduğunu görüyoruz. Spor kişiyi geliştirme de en önemli bir uğraş. Tabi bunu eğitimle birleştirdiğimizde daha güzel sonuçlar elde ediliyor" dedi.

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Ömer Dağdelen ise, turnuvada emeği geçenlere teşekkür ederek, "Biz satranç sporunun Malatya'da geliştirilmesi için çalışıyoruz. Tabi bizi bu çalışmalarımızda destekleyen kurumlarda var. Bize destek veren bütün kurumlara ve temsilcilerine teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Turnuvanın sponsorlarından olan Malatya Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Fendoğlu da, Malatya Beşiktaşlılar Derneği olarak Malatya’da satranç sporunun gelişmesine katkıda bulunduklarını ve bundan sonrada destek vereceklerini söyledi.

Malatya Satranç İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy ise, göreve geldikleri günden bu yana satranç sporunda önemli yol kat ettiklerini ifade ederek, "Malatyalıların bizlere bu sporu yapabilmemiz için destek vermeleri gerekiyor. Sponsor bulabildiğimiz takdirde turnuvaları düzenleyebiliyoruz. Tabi bize destek veren herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından, İl Birinciliği Satranç Turnuvası’nda dereceye girenlere ödülleri verildi. Törende daha sonra Yaş Grupları Satranç Turnuvası’nın açılışı yapıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız