SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Satranç Turnuvası

A- A+ PAYLAŞ

Polis Teskilatinin Kurulusunun 166. yildonumu dolayisiyla Malatya Polis Meslek Yuksekokulu (PMYO) ile Satranc Il Temsilciligi tarafindan ortaklasa duzenlenen satranc turnuvasinda derece girenlere odul ve hediyeleri verildi.

Malatya Polis Meslek Yuksekokulu'ndan duzenlenen odul torenine; Malatya Belediye Baskan Yardimcisi Abuzer Kabakas, Genclik ve Spor Il Mudurlugu Spor Sube Muduru Omer Dagdelen ve Malatya Polis Meslek Yuksek Okulu Muduru Ibrahim Azcan'in yani sira Satranc Il Temsilcisi Cemal Gursel Toy ile dereceye giren sporcular katildi.

Odul toreninde bir konusma yapan Satranc Il Temsilcisi Cemal Gursel Toy, 5 yildir Polis Meslek Yuksek Okulu'nun katkilariyla Polis Teskilati'nin kurulus yildonumunde satranc turnuvasi duzenlediklerini soyledi.

Genclik ve Spor Il Mudurlugu Spor Sube Muduru Omer Dagdelen ise, "Her yil polis teskilatinin kurulus yildonumunde satranc turnuvasini organize ediyoruz. Bu Malatya'mizda geleneksel hale geldi. Insallah bundan boylede devam edecek" dedi.

Malatya Polis Meslek Yuksek Okulu Muduru Ibrahim Azcan ise, "Polis Meslek Yuksek Okulu olarak farkli spor branslarinda hizmet vermekteyiz. Ayni zamanda kulup maclarimizda devam ediyor. Spor, halka butunlesmede onemli bir rol ustleniyor. Biz sporun butun dallarina onem veriyoruz. Onumuzdeki gunlerde bu faaliyetlerimizi genisleterek, devam ettirecegiz" diye konustu.

Yapilan konusmalarin ardindan Malatya Belediye Baskan Yardimcisi Abuzer Kabakas, satranc turnuvasinda dereceye giren sporculara madalyalarini vererek, odullerini takdim etti. Kabakas, sporculari tebrik etti.

Ote yandan Genclik ve Spor Il Mudurlugu Spor Sube Muduru Omer Dagdelen, satranc turnuvasina katkilarindan dolayi Satranc Federasyonu tarafindan verilen tesekkur belgesini Malatya Polis Meslek Yuksek Okulu Muduru Ibrahim Azcan'a takdim etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız