SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Satranç Turnuvası Düzenlendi

0
Güncellendi - 2016-11-09 11:31:57
Satranç Turnuvası Düzenlendi
A- A+ PAYLAŞ

Kızılay’ın kuruluşunun 148. yılı anısına  Satranç Turnuvası düzenlendi. Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve 5 – 6 Kasım 2016 tarihlerinde GHSİM Satranç Merkezinde yapılan turnuvada maçlar 3 kategoride oynandı.

Kızılay Şube Başkanı Av. Umut Yalçın “Bu haftaya özel düzenlenen bu turnuva gerçekten bizleri onure etti. Malumunuz üzere Kızılay her geçen gün büyüyen ve gelişen bir gönül köprüsüdür. Bu köprüde gönül ehli olan herkese yer vardır. Kızılay ismi ile turnuva düzenleyip bizleri gururlandıran Türkiye Satranç Federasyonu Malatya İl Temsilciliğine teşekkür ederim” dedi.

Türkiye Satranç Federasyonu Malatya İl Temsilcisisi Cemal Gürsel Toy ise “ 148 Yıllık bir geçmişe sahip olan Kızılayımız bizleri her zaman her yerde layıkla temsil etmiş ve temsil etmeye devam eden bir insani yardım kuruluşumuzdur. Bizlere düşen Kızılayımıza sahip çıkıp onları bu kutlu yolda yalnız bırakmamaktır. Düzenlenen turnuvada yar alan değerleri katılımcılara ve Kızılay Malatya Şube Başkanlığına teşekkürlerimizi sunarız” dedi. İki gün sonunda dereceye giren katılımcılara Malatya Kızılay Şubesi tarafından hazırlanan hediyeleri ve madalyaları takdim edildi .

Bülten

15002365_895027463964641_1022901012218341694_o

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız