SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Satranç Turnuvası Sanat Merkezi'nde Yapılacak

0
Güncellendi - 2018-06-06 01:43:49
Satranç Turnuvası Sanat Merkezi'nde Yapılacak
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkiye Satranç Federasyonu’nun desteğiyle gerçekleştirilecek olan 6.Uluslararası Malatya Altın Kayısı Satranç Turnuvası’nın Sanat Merkezi’nde yapılacağı bildirildi.

Türkiye Satranç Federasyonu’nun en önemli turnuvaları arasında yer alan Uluslararası Malatya Altın Kayısı Satranç Turnuvası’nın bu yıl altıncısı gerçekleştirilecek. 6-11 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 50 bin TL ödüllü 6.Uluslararası Malatya Altın Kayısı Satranç Turnuvası, Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Sanat Merkezi’nde yapılacak. Turnuvaya her yıl olduğu gibi bu yılda yoğun bir katılımın olması bekleniyor.

Uluslararası Malatya Altın Kayısı Satranç Turnuvası’nın temeli 2013 yılında atıldı. 10 Haziran’da ilki düzenlenen Uluslararası Malatya Altın Kayısı Satranç Turnuvası’na Türkiye’den 29 ilin yanı sıra Cezayir, İspanya, Mısır, Gana, Azerbaycan, Hindistan, Türkmenistan, Gürcistan, İran, Irak ve Bulgaristan’dan toplam 255 sporcu katılmıştı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Satranç Federasyonu ve Malatya Büyükşehir Belediyesince Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen 2.Uluslararası Malatya Altın Kayısı Satranç Turnuvası’na 20'si yabancı 364 sporcu katılmıştı.

Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen 3.Uluslararası Malatya Altın Kayısı Satranç Turnuvası’nda Türkiye’den 49 il, 11 ülkeden 569 sporcu yarışmıştı.

4.Uluslararası Malatya Altın Kayısı Satranç Turnuvası’nda 13 ülke (Azerbeycan, Gürcistan, Rusya, Nahcıvan, Çek Cumhuriyeti, Slovakya, Ukrayna, İran, KKTC, Türkmenistan, Özbekistan, Belarus, Türkiye) ve ülkemizin 33 ilinden toplam 460 sporcu yarışmıştı.

Beşincisi Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen Uluslararası Malatya Altın Kayısı Satranç Turnuvası’na 11 ülkeden (Rusya, Azerbaycan, Gürcistan, Özbekistan, Kazakistan, Moldova, Ukrayna, Macaristan, Belarus, İran, Türkiye) 35'i unvanlı, 78'i yabancı toplam 466 sporcu katılmıştı.

Bülten

ARŞİV FOTO: Geçen yıl Atatürk Spor Salonu'nda yapılan turnuvadan

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız