SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Satranç Turnuvası Sona Erdi

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:51:44
Satranç Turnuvası Sona Erdi
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'da Gençlik Haftası kutlamaları çerçevesinde düzenlenen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Satranç Turnuvası sona erdi. 
     
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Satranç Eğitim Merkezi Salonu'nda gerçekleştirilen turnuvaya, küçükler, yıldızlar ve genel kategoride 60 lisanslı sporcu katıldı. 
     
Turnuvada küçüklerde Yusuf Özcan birinci, Mehmet Emin Kayagil ikinci, Kaan Soylu üçüncü oldu. Yıldızlarda ise birinciliği Ahmet Karık Gedikoğlu, ikinciliği Emrullah Cankurt, üçüncülüğü ise Enes Cankurt elde etti. Genel kategoride ise Ali Ekber Doğan birinci, Ünal Dönmez ikinci, Cem Akın Çelik üçüncü sırada yer aldı. 
     
Satranç İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy, kategorilerinde dereceye giren ilk 3 sporcuya düzenlenen törenle madalya ve belgelerinin verildiğini söyledi. 
     
Temmuz ayında yapılacak Kayısı Fuarı etkinlikleri çerçevesinde bir turnuva daha yapmayı planladıklarını bildiren Toy, 2012-2013 Satranç Sezonu maçlarının ise Eylül ayında başlayacağını kaydetti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız