SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Satranç Turnuvası Sona Erdi

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:37:47
Satranç Turnuvası Sona Erdi
A- A+ PAYLAŞ

Satranç Malatya İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Atatürk Kupası Satranç Turnuvası sona erdi. 

Satranç Merkezi’nde düzenlenen ve iki gün süren müsabakalarda alınan sonuçlar şöyle: küçüklerde, Doğukan Yetkin birinci, Kaan Soylu ikinci ve Miraç Polat da üçüncü oldu.

Yıldızlarda, Emrullah Cankurt birinciliği elde ederken, Enes Cankurt ikinci, Deniz Doğa Yanar ise üçüncü oldu.

Açık kategori de, Ali Ekber Doğan birinci, Ünal Dönmez ikinci ve Rıdvan Başaran üçüncü oldu.

Turnuvayla ilgili bir değerlendirmede bulunan Satranç Malatya İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy, Atatürk Kupası Turnuvasını her yıl geleneksel olarak düzenlediklerini belirterek, dereceye giren sporculara belge ve madalya takdim ettiklerini söyledi.

Toy, bundan sonraki turnuvalara katılımın daha fazla olmasını beklediklerini ifade ederek şöyle konuştu: “Atatürk Kupası Satranç Turnuvasına 80 üzerinde sporcumuz katıldı. Küçük, yıldızlar ve açık olmak üzere turnuvamızı 3 kategori de gerçekleştirdik. Dereceye giren sporculara belge ve madalya verdik. Bundan sonraki turnuvalara daha fazla katılım olmasını bekliyoruz.” 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız