SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Satranç Turnuvası Tamamlandı

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:00:24
Satranç Turnuvası Tamamlandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Satranç İl Temsilciliği tarafından Çanakkale Zaferi'nin 98. yılı anısına düzenlenen Çanakkale Zaferi Satranç Turnuvası tamamlandı. 

Müdürlük Satranç Eğitim Merkezi Salonu'nda gerçekleştirilen turnuvaya küçükler, yıldızlar ve açık kategorilerinde toplam 152 sporcu katıldı.

İki gün süren müsabakalar sonucunda dereceye giren sporcular şöyle oluştu: 

Küçükler:Birinci Kaan Soylu, ikinci Ahmet Erkam Gündüz, üçüncü Mustafa Güven.

Yıldızlar: Birinci Deniz Doğa Yanar, ikinci Mehmet Emre Kayagil, üçüncü Ahmet Emir Şahin.

Açık Kategori: Birinci Abdullah Özbilici, ikinci Ünal Dönmez, üçüncü Feyzullah Çitil.

Turnuva sonunda her kategoride dereceye giren ilk 3 sporcuya, başarı belgeleri ile çeşitli hediyeler verildi.

Çanakkale Zaferi Satranç Turnuvası’yla ilgili bir değerlendirmede bulunan Satranç Malatya İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy, "Ülkemizin düşman işgalinden kurtuluşunda böylesine önemli bir temel taşı olan 18 Mart anısına düzenlenen satranç turnuvasına 152 sporcu katılımıyla, halkımızın gösterdiği ilgiden dolayı çok mutlu olduk. Küçükler, yıldızlar ve açık kategoride 152 sporcumuz iki gün boyunca müsabakalarda yarıştı. Katılımın yüksek düzeyde olması ve ailelerin çocuklarını satranç sporuna bizzat getirerek, burada desteklemeleri turnuvanın en güzel yanlarından birisi oldu” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız