SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Satranç Turnuvası Yapılacak

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:49:16
Satranç Turnuvası Yapılacak
A- A+ PAYLAŞ

2.Uluslararası Altın Kayısı Satranç Turnuvası, 14-20 Haziran tarihleri arasında yapılacak. Geçtiğimiz yıl birincisi düzenlenen Uluslararası Altın Kayısı Satranç Turnuvasına 10 ülke ve Türkiye'den 250 sporcu katılmıştı.

Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Uluslararası Altın Kayısı Satranç Turnuvası 14-20 Haziran tarihleri arasında Atatürk Spor Salonu'nda yapılacak. Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Satranç Federasyonu tarafından organize edilen 2.Uluslar Arası Altın Kayısı Satranç Turnuvasına katılım koşulları şöyle:

1- 2013-2014 sezon vizeli TSF sporcu lisansına sahip tüm sporcular katılabilir.

2- Geçerli bir pasaporta ve FIDE ID numarasına sahip yabancı sporcular da yarışmaya katılabilir. Yabancı sporcularda lisans şartı aranmaz.

3- Yarışma dört (4) kategoride gerçekleşecektir. Başlangıç sıralamasında sporcuların önce ELO sonra UKD puanlarına bakılır.

A Kategorisi: 1700 ve üstü ELO puanı olan sporcular katılabilir.

B Kategorisi: 1699 - 0 ELO puanlı sporcular katılabilir.

C Kategorisi: 2007-2006-2005 doğumlu sporcular katılabilir.

D Kategorisi: 2004-2003-2002 doğumlu sporcular katılabilir.

4- A ve B kategorileri turnuva katkı payı 50 TL, Malatya’da ikamet eden ya da lisans ili Malatya olan sporcular için 25 TL’dir. Turnuva katkı payı ödeme şekli yarışma sayfasında duyurulacaktır. GM/IM unvanlı sporculardan ve C, D kategorilerine katılan sporculardan katkı payı alınmayacaktır.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız