SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Satranç Turnuvası Yapıldı

0
Güncellendi - 2017-05-24 02:57:57
Satranç Turnuvası Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Malatya’da satranç turnuvası yapıldı. Yoğun bir katılımla üç kategoride gerçekleştirilen turnuvada dereceye giren sporculara madalya ve katılım belgesi verildi.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Satranç Malatya İl Temsilciliği tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Satranç Eğitim Merkezi’nde 19 Mayıs Satranç Turnuvası düzenlendi.

İki gün süren turnuvaya yoğun bir katılım oldu. Küçükler, yıldızlar ve açık kategoride gerçekleştirilen turnuva büyük bir çekişmeye ve heyecana sahne oldu.

Turnuvada kategorilerinde dereceye giren sporcular şöyle oluştu:

Küçükler

1-Salih Köse

2-Ömür Efe Özbey

3-Ömer Talha Ekici

Yıldızlar

1-Efe Şahin

2-Berkay Dündar

3-Barış Gönen

Açık

1-Ferman Alkan

2-Salih Alan

3-Arda Çapraz.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız