SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Satranç Turnuvası Yapıldı

0
Güncellendi - 2018-01-16 00:48:25
Satranç Turnuvası Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Satranç İl Temsilciliği tarafından Satranç Turnuvası yapıldı.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Satranç Malatya İl Temsilciliği tarafından 13-14 Ocak tarihlerinde Satranç Eğitim Merkezi’nde Satranç İl Temsilciliği Turnuvası gerçekleştirildi.

İki gün süren ve üç kategoride oynanan turnuvada dereceye giren sporculara madalya ve başarı belgesi verildi.

Satranç Malatya İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy, “2018 yılının ilk satranç turnuvasını gerçekleştirdik. Satranç Malatya İl Temsilciliği Turnuva’mız oldukça renkli ve çekişmeli geçti. Öncelikle turnuvaya katılan bütün sporcularımızı tebrik ediyorum” dedi.

2017 yılında önemli turnuvalar düzenlediklerini dile getiren Toy, “2017 yılında her ay iki turnuva gerçekleştirdik. Özel günler ve haftalarla ilgili satranç turnuvaları düzenliyoruz. Ayrıca il birinciliği turnuvalarımızın yanı sıra Satranç Malatya İl Temsilciliği Turnuva’mız da var. Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkiye Satranç Federasyonu ile Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün destekleriyle düzenlenen Altın Kayısı Satranç Turnuvası, Türkiye Satranç Federasyonu’nun en önemli turnuvaları arasına girmeyi başardı. Uluslararası olan turnuvamız her yıl büyüyerek yoluna devam ediyor” diye konuştu.

Toy, 2013 yılında birincisi düzenlenen ve 2017 yılında beşincisiyle geleneksel hale gelen Altın Kayısı Satranç Turnuvasına ilginin her geçen yıl arttığını belirterek, “Altın Kayısı Satranç Turnuvası, Türkiye Satranç Federasyonu’nun en önemli organizasyonları arasında yer alıyor” dedi.

Satranç Malatya İl Temsilciliği Turnuvasında kategorilerinde dereceye giren sporcular şöyle oluştu:

Küçükler: 1-Hüseyin Said Deveci, 2-Ömür Efe Özbey, 3-Umut Haktan Eksilmez

Yıldızlar: 1-Efe şahin, 2-Ozan Karakuş, 3-Enes Adak

Açık Kategori: 1-Ağdar Alak, 2-Ahmet Emir Şahin, 3-Abdulkadir Bozdemir.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız