SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Satranç ve Türkiye İçin Varız"

0
Güncellendi - 2020-04-20 05:02:04
A- A+ PAYLAŞ

Satranç Malatya İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy, TSF tarafından hayata geçirilen “Türkiye için satranç” kampanyasına destek verdiklerini ifade ederek, “Bizler satranç ve Türkiye için varız” dedi.

Toy, sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımda, Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) tarafından “Türkiye için satranç” kampanyasının hayata geçirildiğini kaydetti.

Paylaşımında satrancın önemine değinen Toy, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın 100.yılı vesilesiyle Türkiye Satranç Federasyonu Başkanımız Gülkız Tülay’ın ‘Satranç İçin Varız’, ‘Türkiye İçin Varız’ projesine bizde katılıyoruz. Türkiye, birlik ve beraberliğin, sevgi ve saygının, dayanışmanın yaşandığı en güzel yerdir. 23 Nisan, Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk çocuklarına sevgisini ve güvenini ifade ettiği en büyük gündür. Bizler satranç ve Türkiye için varız” ifadelerine yer verdi. 

Toy, Türkiye Satranç Federasyonu’nun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Türkiye için satranç kampanyası başlattığını kaydederek, şunları söyledi:

“Başkanımız çektiği video ile kampanyaya katılım çağrısında bulundu. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanımız Mehmet Çınar, Malatya Gençik ve Spor İl Müdürümüz Ebu Bekir Kayhan, Türkiye Satranç Federasyonu Başkanımız Gülkız Tülay’dan aldığım pası bende size atıyorum. Sizde satranç için, Türkiye için var mısınız?”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • malatyalım 44 (4 yıl önce)
    satranç federasyonu olarak kendileri bağış yapmış mı acaba
    0
    0
    Yanıtla