SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Satranç İl Şampiyonası Yapıldı

0
Güncellendi - 2018-12-18 15:55:53
Satranç İl Şampiyonası Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, Küçükler ve Yıldızlar Satranç İl Birinciliği Müsabakaları gerçekleştirildi. Yarışmaya katılan tüm sporcular, 19-26 Ocak 2019’da Antalya'da yapılacak olan Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonasına katılma hakkını elde ettiler.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Satranç Malatya İl Temsilciliği, Küçükler ve Yıldızlar Satranç İl Birinciliği Müsabakalarını düzenledi. 120 sporcunun katıldığı müsabakalar, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yerleşkesinde bulunan Çok Amaçlı Spor Salonunda gerçekleştirildi.

İki gün süren müsabakalar sonunda, müsabakalara katılan 120 sporcu Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonasına katılma hakkını elde etmiş oldu. Müsabakalar sonrası dereceye giren sporculara madalyaları takdim edildi.

Müsabakalarda dereceye giren sporcular ise şöyle oluştu:

7 YAŞ:  1. Aziz Arda Tahtalı, 2. Hatice Elif Özelçi, 3. Zeynep Ağgedik

8 YAŞ:   1. Hamit Arslan, 2. Emir Efe Demirtaş, 3. Ali Fırat

9 YAŞ:   1. Ahmet Berk Koyutürk, 2. Miraç Alan, 3. Mustafa Eymen Dönmez

10 YAŞ: 1. Eymen Akbayır, 2. Ahmet Eglen, 3. Mert Batuhan Kınacı

11 YAŞ: 1. Emirhan Güllü, 2. Eylül Erdal, 3. Kerem Tahtalı

12 YAŞ:  1. İlyas Köseoğlu, 2. Mehmet Emir Fidan, 3. Sefa Tay

13 YAŞ: 1. Mustafa Kılıç, 2. Muhammed Ali Mazooğlu, 3. Zeki Arda Güven

15 YAŞ:  1. Abdulbaki Aytekin, 2. Muhammed Ömer Doğan, 3. Berkay Kul

16 YAŞ:  1. Tarık Emre Tay, 2. Ahmet Taşar, 3. Haydar Başar.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız