SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Satrançta İyi Bir Noktadayız"

0
Güncellendi - 2018-07-14 05:30:40
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Yeşilyurt Belediyespor Kulüp Başkanı Dursun Cumali Sucu, satranç branşında kulüp olarak iyi bir noktada olduklarını söyledi.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor Kulübü Satranç Takımı, Türkiye Satranç 1.Liginde Malatya’yı temsil etmeye hazırlanıyor. Yeşilyurt Belediyesi’nin destekleriyle oluşturulan satranç takımı, çalışmalarını tamamladı. Üst üste başarılı sezonlar geçiren satranç takımı, Konya'dan iyi bir sonuçla dönmenin hesaplarını yapıyor.

Satranç Kulüpler Türkiye Şampiyonası, 15-22 Temmuz tarihleri arasında Konya’da gerçekleştirilecek. Malatya Yeşilyurt Belediyespor Satranç Takımı, Türkiye Satranç Federasyonu tarafından organize edilecek olan Türkiye  1. Ligi iyi bir yerde tamamlamayı hedefliyor.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor Kulüp Başkanı Dursun Cumali Sucu, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'ın desteğiyle satranç branşında büyük bir atılım yaptıklarını ifade etti.

Yeşiltepe’de satranç sporcularının rahat bir ortamda çalışabilmeleri için semt konağında yer verildiğini anımsatan Sucu, çalışmaların devam ettiğini ve iyi bir takım oluşturduklarını anımsattı.

Geleceğe yönelik sporcu yetiştirme çalışmalarını da titizlikle sürdürdüklerini dile getiren Suvu, Yeşilyurt Belediyesi tarafından düzenlenen satranç şenliğinin de satranç sporuna olan ilgiyi artırdığını belirterek, satranç sporunun iyi bir gelişim içerisinde olduğunu dile getirdi.

Dursun Cumali Sucu,  15-22 Temmuz tarihleri arasında Konya’da gerçekleştirilecek olan Satranç 1. Liginde sporculara başarılar diledi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız