SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Satrançta Malatya Birincisi Çitil

0
Güncellendi - 2019-12-24 03:04:33
Satrançta Malatya Birincisi Çitil
A- A+ PAYLAŞ

Satranç Malatya İl Birinciliği müsabakasında Feyzullah Çitil, il birincisi olurken, Türkiye Kupası için yarışma hakkını elde etti.

Yılın son satranç turnuvası olma özelliğini taşıyan Satranç Malatya İl Birinciliği müsabakası, 21-22 Aralık tarihleri atasında Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Çok Amaçlı Spor Salonunda yapıldı. 

Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen satranç turnuvasında, Feyzullah Çitil, Satranç Malatya İl Birincisi oldu.  Çitil, Malatya il birinciliğinin yanı sıra Türkiye Satranç Kupası’nda yarışma hakkını da elde etmiş oldu. Başarılı sporcu, madalyasını GSİM Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen'in elinden aldı.  

Dereceye giren sporcuların madalyalarını takdim eden Spor Şube Müdürü Dağdelen, Türkiye Kupası yarışmasına katılacak olan Feyzullah Çitil’e başarılar diledi. 

Madalya töreninde konuşan Malatya Satranç İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy, Türkiye Kupası Yarışmasının 25 Ocak-2 Şubat tarihleri arasında Antalya'da yapılacağını ifade ederek, Çitil’e başarılar diledi. 

Başarılı sporcu, il birincisi olarak Türkiye Satranç Kupası’nda yarışacağı için mutlu olduğunu ifade ederek, satranca küçük yaşlarda başladığını, geçmişte küçükler ve yıldızlarda da birincilikler elde ettiğini söyledi. 

Malatya İl Birinciliğinin kendisini çok mutlu ettiğini dile getiren Çitil, Türkiye Kupası’nda da iyi bir derece elde etmek istediğini kaydetti.

Satranç Malatya İl Birinciliği yarışmasında Cem Azad Kaplan ikinci, İlker Aktaş üçüncü oldu. İkinci sporcu Cem Azad Kaplan, madalyasını İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy'un elinden alırken,  üçüncü olan İlker Aktaş da madalyasını başhakem Kurtuluş Cabbaroğlu takdim etti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız