SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sattığımız Okan Konya'da Baştacı..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un ara transferde Konyaspor'a sattığı Okan, yeni takımının kurtarıcısı.. Malatyaspor, ele geçirdiği gol pozisyonlarını filelerle buluşturacak yetenekte bir futbolcunun sıkıntısını çekerken, ilk yarının son haftalarında düzelen ve attığı gollerle galibiyetlerde büyük payı olan, ancak "her nedense" gözden çıkarılıp ara transferde Konyaspor'a verilen Okan, yeni takımına hayati önemde maçlar kazandırıyor. 2 kez Süper Ligde, 1 kez de 2. Lig A kategorisinde gol kralı olmuş bir futbolcu kimliğiyle Malatyaspor'a transfer edilen, ikinci yarının Sivasspor'la oynanan ilk maçında "ilk 18'e bile alınmayıp", daha sonra Konyaspor'a satılan Okan, geçtiğimiz Pazar günü Rizespor'la oynanan maçta da 2 gol kaydetti. Okan, kupa dahil Konyaspor'da 5'inci golüne imza atarken, Malatyaspor'un ara transferde aldığı "golcülerinin" ligde henüz siftahı yok.

Okan'ın Konyaspor'a kattıkları ile ilgili bir haber, milliyet.com.tr'de "Konyaspor gol sorununu Okan ile çözdü..." başlığıyla haber oldu.. Haberde, Okan'la ilgili olarak Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten'in bir açıklaması, "..Öten, Çaykur Rizespor maçında 2 gol atan Okan'ın takımda önemli bir eksikliği giderdiğini belirterek, ''Bütün futbolcularımızı başarılarından dolayı kutluyorum. Okan tam bir görev adamı. Bulduğu fırsatları gole çeviren Okan ile gol sorunumuzu çözdük. Okan, girdiği pozisyonları değerlendirebilen, en iyiyi yapmaya çalışan oyuncularımızdan birisi. Bize geldiğinden bu yana 5 gol atan Okan'ın güzel golleri devam edecek'' diye konuştu..."şeklinde yeraldı.

TRT 1'de Malatyaspor maçını yorumlayan ve en büyük sorunu olarak gol sıkıntısını gösteren Zeki Çol, Malatyaspor'un Okan'ı satışına bir anlam veremediğini ve önemli bir silahını kaybettiğini söyledi.

Bu arada, Malatyaspor'un ara transferde Sakaryaspor'a sattığı Taner de, yeni takımına önemli katkı sağlıyor. Malatyaspor'da, çok az oynama fırsatı bulan ve yeraldığı maçlarda da kritik asistleriyle katkısı olan, ancak o da Okan gibi ara transferde gönderilen Taner, son olarak Sakaryaspor'un geçtiğimiz Pazar günü deplasmanda Orduspor'la oynadığı maça 70. dakikada girdi ve 90. dakikada attığı golle takımını mağlubiyetten kurtardı, karşılaşmanın 2-2 sonuçlanmasına katkı sağladı. Taner, Sakaryaspor'da 2 gol kaydetti.

SON SELAM!..
Üstteki fotoğraf ise, Malatyaspor'un ligin ilk yarısında Malatya'da Gaziantepspor'la oynadığı ve 2-0 kazandığı maçtan sonra çekilmişti. Maçın iki golünü de kaydeden Okan, ilk gol sonrası Şeref Tribünü önüne koşarak, "asker selamı" vermiş ve daha sonra bu selamı Kulüp Başkanı Hikmet Tanrıverdi'ye gönderdiğini, "kabul ederse" mutlu olacağını söylemişti. Okan, “Başkanımızın benim üzerimde çok emeği vardı. Gol sevincimi onunla paylaşmak istedim. Selamım ona jestti. Kabul ederse mutlu olurum.” demişti.

Malatyaspor'un bu sezon ligde elde ettiği 4 galibiyetin 3'ünde Okan'ın gollerle katkısı vardı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız