SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Savaşa Çekilmek İsteniyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:59:24
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Polat, Türkiye’nin Ortadoğu'da savaşa çekilmek istendiğini ileri sürdü. 

Partilerinin Malatya il binasında, CHP Malatya Gençlik Kolları Başkanı Hasan Karakış ve gençlik kolları üyeleriyle birlikte ortak basın açıklaması yapan CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Polat, Türkiye’nin dış ve iç sorunlarına temas etti.

Malatya’nın da içinde bulunduğu 3 ile 6 adet yerleştirilecek olan Patriot füzeleri ile Türkiye’nin tehdit alacağını ve Türkiye’nin Ortadoğu'da savaşa çekilmek istendiğini ileri süren Polat, halkın bu konuda bilgi sahibi olması için çalışma yaptıklarını bildirdi.

Patriot bataryası gönderecek ülkelerin Türkiye’ye bin 200 asker göndereceğini söyleyen Polat, bu konunun meclise gelmemesini kınadı.

Kürecik radar üssü ile Patriot rampalarının tehdit unsuru olarak görüldüğünü söyleyen Polat, bu konuda da vatandaşların yeterince aydınlatılmadığını iddia etti.

Yerel sorunlara da değinen Polat, Malatya’da iki hastane yerinin verilip tek hastane yapılmasının ve şehrin doğusunda hastane olmayacak olmasının vatandaşları sıkıntıya sokacağını söyleyerek, "İki hastane kapatılıp yerine tek hastane yapılmasıyla burada trafik sorununun yaşanacağı ifade ediliyor" dedi.

Malatya'nın da içinde bulunduğu 49 ilde uygulanan 5084 sayılı Teşvik Kanunu'nun 31 Aralık 2012’de sona erecek olması ile işsizliğin artacağını savunan Polat, “5084 sayılı Teşvik Kanunu gereği Malatya’da 43 bin kişi iş sahibi olmuş. Teşvik uzatılmazsa, bu insanlar işinden olacaktır” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız