SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Savaş'a Emniyetten Veda Yemeği

A- A+ PAYLAŞ

Son kararname ile 5 yıl 2 ay süreyle görev yaptığı Malatya'dan merkez emniyet müdürlüğü görevine atanan Orhan Savaş'a, Malatya Emniyet Müdürlüğü mensupları tarafından Polisevi'nde veda yemeği verildi. Malatya'dan 15 Mayıs Pazartesi günü ayrılacağı bildirilen Savaş, yemekte yaptığı konuşmada "Dimdik geldik, dimdik gidiyoruz.." dedi.

Polisevi’nde gerçekleştirilen veda yemeğine Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Recep Özmen, İl Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve Emniyet Amirleri ile bir grup polis memuru katıldı.

İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Uğural,İl Emniyet Müdürü Orhan Savaş’a emniyet personeli adına şilt ve hediye verdi. Uğural yaptığı konuşmasında “ Göreviniz süresince bizlere liderlik ettiniz. Saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz. Sizi asla unutmayacağız” dedi.

Emniyet Müdürü Orhan Savaş'ta konuşmasında Malatya’da 5 yıl 2 ay 26 günden beri görev yaptığını belirterek, “ Bana verilen görevleri layıkıyla yerine getirdiğime inanıyorum. Bundan sonra da verilecek görevleri layıkıyla yerine getirmeye çalışacağım. Malatya’da çok önemli işler yaptığımıza inanıyorum. Tabii bu yapılanları teşkilat olarak hep birlikte yerine getirdik. Nasıl geldiysek öyle gidiyoruz. Yeni emniyet müdürümüz çıtayı daha yükseklere çıkartacaktır. Malatya hep kadirşinaslığını göstermiştir. Hizmetleri hiç bir zaman unutmamıştır. Kadirşinaslık örneklerinden birisini kısa süre önce görev yapan 5 Valimizin Malatya’ya davetinde gösterilmiştir. Dimdik geldik, dimdik gidiyoruz. Teşkilatımızı küçük düşürecek bir şey yapmadık.” dedi.

Savaş, 15 Mayıs Pazartesi günü Malatya’dan ayrılacağını da belirterek , Malatyalılara gönüllerinin ve kapılarının her zaman açık olacağını da belirtti.

Veda yemeğinde; Orhan Savaş'a Emniyet personeli adına, Özel Kalemde görevli polis memuresi Fatma Yılmaz bir buket sunarken, Malatya Emniyet Müdürlüğü Şube Müdürlerinde Sultaniye Tepebaşı da (en alttaki fotoğrafta soldaki) Emniyet Müdürü Savaş'ın eşi Sevgi Savaş'a çiçek verdi.

Gecede Malatya Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Yaşar Karaaslan da Orhan Savaş’a , görevi süresince Malatya'da kültür ve sanata verdiği destek dolayısıyla teşekkür etti ve plaket sundu.

Orhan Savaş, Ağrı Emniyet Müdürü iken Malatya Emniyet Müdürlüğü'ne atanmıştı.

Bu arada, son kararname ile Şırnak Emniyet Müdürlüğü'nden Malatya Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Ali Osman Kahya'nın da önümüzdeki hafta sonunda Malatya'ya gelmesi bekleniyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız