SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Savaşın Gölgesinde Bir Bayram'

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:02:45
'Savaşın Gölgesinde Bir Bayram'
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Teşkilatı'nda, Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi. 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'nın da katıldığı bayramlaşma töreninde konuşan CHP İl Başkanı Enver Kiraz, Malatyalıların ve partililerin Kurban Bayramını tebrik etti.

Kiraz, bayramların Türk kültüründe önemli bir yerinin olduğunu ifade ederek, birlik beraberlik duygularının gelişmesinde, barış ortamının oluşmasında bayramların önemli bir rol oynadığını dile getirdi.

CHP'nin büyük bir aile olduğunu kaydeden Kiraz, "Bugün aile içi ve dostlarımızla bir bayramlaşma yapıyoruz. Bu aile içi bayramlaşma kapsamında bizimle birlikte olan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Kiraz, bayramın dünyaya ve Ortadoğu'ya barış getirmesini temenni ederek, "Her bayramda, 'sıkıntımız daha az olsun, önümüzdeki günlere bakışımız daha umutlu olsun' diyoruz. Ama maalesef bu bayramda da bir savaşın gölgesinde bu bayramı geçiriyoruz. Ortadoğu'da kan ve gözyaşı var. Belki bir belirsizliğe sürüklenerek, tezkere meclisten geçirildi. Bu tezkere çerçevesinde de belki önümüzdeki günlerde sınırlarımızda bizlerde komşularımızla ciddi sıkıntılar yaşayacağız" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ise, Malatyalıların Kurban Bayramını tebrik etti.

Ağbaba, "Herkesin Kurban Bayramını en içten duygularımla kutluyorum. Umuyorum ki, önümüzdeki dönemlerde çok daha mutlu bayramlar geçiririz. Tabi maalesef ülkemizin bulunduğu coğrafyada kan akıyor. Her gün çocuklar öldürülüyor. 10-12 yaşında çocuklar kaçırılıp, köle pazarında satılıyor. Türkiye'nin komşularının tamamında kan akıyor. Komşularımızın tamamında mezhep ve etnik kavgalar var. Suriye'sinden Irak'ına, Libya'sından Mısır'ına kadar Ortadoğu coğrafyası maalesef kan gölüne dönüşmüş durumda" diye konuştu.

FOTOĞRAFLAR: Coşkun KURT

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız