SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şavata Aday Adayı

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:24:23
Şavata Aday Adayı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir dönem Belediye Başkanlığı ve İl Genel Meclis Başkanlığını yapan Naci Şavata, 1 Kasım seçimleri için AKP'den aday adaylığı başvurusunda bulundu 

AKP İl Başkanı Hakan Kâhtalı'ya başvuru dosyasını sunan Naci Şavata, “40 senelik bir serüvenin neticesinde Allah nasip etti aday adayı oldum. Aniden gelişen bir şeydi, dün başkanımla görüşüp karar verdim. Yetkililer gerek görürse, bize hizmet bakımından da görev verilirse, en iyisini yapmaya çalışacağım. Diğer bütün kardeşlerimde başarılar diliyorum" dedi.

İl Başkanı Hakan Kahtalı ise, "Bu gün itibariyle başvuruların son günü bir çok arkadaşımız dosya almış ama henüz bize ulaşan net bir rakam bilmiyoruz. Naci Şavata bu davanın yükünü gençlik yıllarında beri çeken Milli Selametten, Milli Nizamdan bu yana, bu Partiye bu davaya hizmet vermiş çok değerli bir ağabeyimiz. Kendisine çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum”dedi.

DOÇ.DR. TAŞDEMİR DE BAŞVURDU..

Bu arada İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cemal Taşdemir, 1 Kasım’da yapılacak erken seçimler için AKP'ye Milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulundu. 

1973 yılında Malatya’da Doğan Taşdemir Milletvekili adayı olmak için 31 Ağustos tarihinde öğretim üyeliği görevinden ayrıldığını ifade ederek, “İlimiz genelinde eğitim, sağlık, inşaat, tarım ve sanayi alanında yapılacak her türlü atılım proje ve girişimlere destek vereceğim. Özellikle sağlık alanında uluslararası düzeyde deneyim ve tecrübeye sahip biri olarak, araştırma hastanemizi ve devlet hastanemizi uluslararası düzeye taşımak istiyorum. Malatya ve Malatya insanına hizmet etmeyi kendine şiar etmiş biri olarak, Malatya’mızın tarihi dokusunu ve sosyal yapısını hem yurt içinde hem de yurt dışında tanıtmak için azami gayret göstereceğim” şeklinde konuştu.

AKKURT DA ADAY ADAYI..

7 Haziran’da milletvekili aday adayı başvurusunda bulunan ancak listeye giremeyen Malatya eski Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt da, erken seçim öncesi yeniden aday adaylığı başvurusunda bulundu. 

Başvurusunu Ankara’da AKP Genel Merkeze yapan Akkurt, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ise, “Gerek dava arkadaşlarımdan gerek aziz Malatya halkından gelen yoğun istek üzerine aday adaylığı başvurusu yapmış bulunmaktayım” dedi.

Bugün olduğu gibi 2002’den beri AK Parti’nin hep omuzlayıcısı olduklarını ifade eden Akkurt, “Davamıza hizmetimizi sürdürmek, birlikteliğimizi ve istikrarımızı yeniden perçinlemek için 3 Eylül 2015 Perşembe günü aday adaylığı başvurumu gerek dava arkadaşlarımdan gerek aziz Malatya halkından gelen yoğun istek üzerine yapmış bulunmaktayım. Partimizin uygun değerlendirme sonrasında sonuç ne olursa olsun davamızın her an savunucusu olacağımızı istikrarlı bir Türkiye için partimizin her daim yanında olacağımızı buradan kararlılıkla belirtmek isterim” ifadelerine yer verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız