SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şavata Rest Çekti!

A- A+ PAYLAŞ

İl Genel Meclisi'nin almış olduğu kararların onaylanmasına rağmen uygulanmadığını belirten İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, sert eleştirilerde bulundu. 
"Bu sezon köy yollarına bir çakıl dökemedik" diyerek tepki gösteren Şavata, bu yıl büyük sıkıntılar çektiklerini dile getirdi. 
İl Genel Meclisi'nin bu ayki 2. oturumu Naci Şavata başkanlığında yapıldı. Toplantıda, Malatya Orman İşletme Şefliği'nin Orduzu Kent Ormanı'nda su ihtiyacını karşılamak üzere İl Özel İdaresi Sondaj Makinesi ile 1 adet sondaj kuyusu açılması, Kale ilçesinin Kumluyazı Köyünün Kavuşan Mezrasına 1 adet sondaj kuyusu açılması ve Akçadağ ilçesinin Yalınkaya Köyü'ne 1 adet sondaj kuyusu açılması konusundaki komisyon raporları oy birliği ile kabul edildi. 
Toplantıda konuşan ve İl Özel İdaresi'ni sert bir şekilde eleştiren Naci Şavata, "İl Özel İdaresi'ne halen anlatamamışız. Son yapılan değişikliklerle köylere hizmet götürmede Meclisimizin biraz etkinliği arttırıldı. Ama halen İl Genel Meclisi icranın içinde olmadığımızı vurguluyorum. Bakın biz bu yıl büyük sıkıntılar çektik. Sezon başladığı halde bir köye, bir kamyonla, bir araçla bir çakıl dökemedik, asfalt katı hazırlayamadık. Niye bu Meclis'in üyeleri bir tek Daime Encümenle 5 kişi ile temsil ediliyor. Fakat seçmen, halk hizmeti bizden bekliyor. Bu sıkıntıları Meclis olarak göğüslüyoruz. Ama arzumuz o ki, halkın temsilcisi olan bu Meclisi'nin aldığı kararlar ve Meclis Üyelerimizin kendi ilçelerinde taşıdığı problemleri çözmede de birlikte hareket edelim. Bu anlamda dikkati çekmek istiyorum. Çünkü her şeyin bir sabrı var. Bu anlamda 2 yılı aşkındır birlikte, beraber ve sabırlı olarak çalışıyoruz. Burada CHP Grubunun sıkıntısı neyse, AK Parti Grubunun sıkıntısı da odur. Bu anlam da İl Özel İdaresini yöneten kadroların Meclis'le uyumlu içinde çalışmaları şarttır diyorum. Bir Meclis başkanı olarak bunu söylüyorum ve lütfen rica ediyorum. Birlikte hep beraber hizmeti yapalım. Ben-sen kavgası yapmıyoruz. Bizim çektiğimiz sıkıntıları köylümüz biliyor. Köylü vatandaşımız sıkıntısı için İl Genel Meclis Üyesine giderek hizmet istiyor" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız