SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hekimhan'da Savcıya Veda Yemeği

0
Güncellendi - 2016-11-24 01:51:58
Hekimhan'da Savcıya Veda Yemeği
A- A+ PAYLAŞ

Bitlis'in Mutki ilçesine atanan Hekimhan Cumhuriyet Savcısı Hasan Ozan Durucan için veda yemeği düzenlendi.

Mutki Cumhuriyet Savcılığına atanan Durucan için Hekimhan Belediyesince Kadın Dinlenme Evi'nde veda yemeği verildi.

Hekimhan Kaymakamı Tunahan Efendioğlu, etkinlikte yaptığı konuşmada, Durucan ile birlikte görev yaptıkları 4 aylık bir sürede güzel bir dostluk kurduklarını belirtti.

Durucan'ı daha iyi yerlerde görmek istediklerini ifade eden Efendioğlu, yeni görev yerinde kendisine başarılar diledi.

Cumhuriyet Savcısı Durucan ise Hekimhan'ın ilk görev yeri olduğunu dile getirerek, "Sıcakkanlı, samimi insanları, güzel doğasıyla Hekimhan’ı çok sevdim. Üzülerek Hekimhan’dan ayrılıyorum. Herkese gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Etkinliğe, Garnizon Komutanı Kıdemli Üsteğmen Osman Öztürk, Hekimhan Belediye Başkan Vekili Emin Kılıçaslan, Cumhuriyet Savcısı Yunus Karagöz, hakimler Ezgi Esma Çokal, Kübra Hilal Karakaş, Emniyet Müdürü Ahmet Pürmüslü, kurum müdürleri ve adliye çalışanları da katıldı.

AA

hekimhansavci1hekimhansavci2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız